ŽKK “Primorje” u play off-u Prve A ŽCKL

ŽKK “Primorje” u play off-u Prve A ŽCKL

2
Podijeli

Seniorke ŽKK „Primorje“ su u okviru 15. kola 1. A ŽCKL u Sportskom centru Igalo deklasirale ekipu Roling iz Nikšića rezultatom 93:69 (16:17;31:8;29:17;17:27).

Nakon prve četvrtine koja je bila neizvjesna domaće igračice uspjele su da preokrenu rezultat, te su drugu četvrtinu završile rezultatom 31:8 i na odmor otišle sa 22 poena prednosti. Nakon treće četvrtine, kada je Primorje imalo 34 poena u plusu, trener Prga je uveo petorku pionirki da završe meč.

Picerija i restoran

Najefikasnija u redovima Primorja, a i najbolja igračica meča bila je Anđela Krivokapić sa postignutih 26 poena i indeksom učinkovitosti 28, pratila je dvanaestogodišnja Jovana Savković sa postignutih 17 poena i indeksom 18, Nataša Radović postigla je 16 poena i imala indeks 27, Anja Pešić postigla je 16 sa indeksom 16,  Martina Milošević 5, Ivana Ječmenić 4, Jovana Kojčinović 4, Jovana Lučić 3, Maša Delić 2, a iako bez poena veliki doprinos dale su Jovana Grubač, Katarina Rakočević i Nikolina Bubanja.

ŽKK “Primorje”  je jedini seniorski klub u Crnoj Gori koji se takmiči u 1. A ŽCKL isključivo sa djevojkama iz svog grada koje su prve košarkaške korake napravile u Primorju, a i najmlađa ekipa koja će učestvovati u završnici 1. A ŽCKL.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code