“Zlatno turističko srce” Opštini Herceg Novi za gostoljubivost

“Zlatno turističko srce” Opštini Herceg Novi za gostoljubivost

10
Podijeli

Opština Herceg Novi dobitnik je međunarodnog priznanja iz oblasti turizma i ugostiteljstva „Zlatno turističko srce“ za gostoljubivost, koje dodjeljuje Međunarodni centar za razvoj turizma i ugostiteljstva „Sacen international“.

Kako je saopšteno iz lokalne samouprave, nagradu je u subotu primio potpredsjednik Opštine Miloš Konjević na ceremoniji dodjele priznanja „Turistički oskar – Zlatno turističko srce Mediterana i Jugoistočne Evrope 2017“ i otvaranja turističke sezone u beogradskoj Skadarliji.

Picerija i restoran

Herceg Novom je pripalo priznanje za šampiona gostoljubivosti Mediterana i Jugoistočne Evrope, a odluku je žiri donio jednoglasno.

Konjević se zahvalio na priznanju, ističući da je velika čast i zadovoljstvo primiti ovakvu nagradu:

„Velika mi je čast da u srcu starog Beograda primim priznanje da smo najbolji domaćini, od jedne velike organizacije kao što je „Sacen international“. Ovo je podsticaj da još bolje radimo i unapređujemo turističku ponudu našeg grada“, rekao je Konjević.
Nagrada je dodijeljena u okviru turističke akcije „Biramo najuspešnije u turizmu Mediterana i Jugoistočne Evrope 2017”.

Međunarodna turistička patrola „Sacen international-a“ obišla je države Mediterana i Jugoistočne Evrope, te prema svojim utiscima ocijenila turističke sezonu u 2017. godini.

Pored kategorije šampion gostoljubivosti, uručene su nagrade u još 11 kategorija. Prema odluci žirija, najbolja turistička destinacija na Mediteranu i u Jugoistočnog Evropi je Grčka, šampion kulturnog turizma je grad Dubrovnik, a biznis turizma Beograd, najbolja turistička agencija za prodaju avio karata je „Fly fly travel“, Vojvodina je šampion gastro turizma, u oblasti obrazovanja nagrada je pripala beogradskoj Visokoj hotelijerskoj školi, partner godine je Inokasan Turska, ličnost godine je Nada Jovanović iz Turističke organizacije Republike Srpske, „Internacionalni vitez kulinarstva“ je Dragica Lukin iz Umaga, restoran godine je „Arena“, a specijalno priznanje za zdravstveni turizam dobila je Banja Koviljača.

10 Komentari

  1. Ovo mogu vjerovat, oni sto ne mrdaju ispred televizije. Prosto covjek da ne vjeruje,niti smo ljubazni,ni kulturni,samo zivimo na staroj slavi i previse smo umisljeni. Dok ima budala,da vjeruju u ovo superiska. Kanalizacija bazdi na sve strane,Bog s vama kako ce mo docekat sezonu?

    23
    9
  2. ONI VAZDA DOBIJAJU NAGRADE U BG I BANJA LUKU,TAKO SU I VODOVOD DOBIJALI PRIZNANJA A SVE U RSAPADU JADNA NAM MAJKA BLESAVIMA.KOJE MAZANJE OCI VIDJECEMO FINALNI REZULTATNA NA KRAJU SEZONE BICE KAO I SVAKE GODINE 3 % VISE TURISTA A LOVE NIGDJE.

    25
    11

Ostavite komentar

*

code