Zlato mladim Jadranašima na turniru Olimpijske nade za 2006. godište

Zlato mladim Jadranašima na turniru Olimpijske nade za 2006. godište

4
Podijeli

Mlade nade vaterpeolo kluba Jadran Carine osvojili su prvo mjesto na turniru Olimpijskih nada, regionalnog takmičenja mlađih vaterpolo selekcija, za generaciju 2006. godište i mlađi, koji je minulog vikenda održan na plivalištu Instituta Dr Simo Milošević u Igalu.

Jadranaši su, predvođeni trenerom Dušanom Ivanovskim i pomoćnikom Filipom Andićem, zabilježili tri pobjede i jedan remi, što je bilo dovoljno za prvo mjesto.

Picerija i restoran

Redom su pobjeđivane ekipe Cattaro rezultatom 10:4, Budva 16:1 i Jug CO 8:1, dok je nerješen rezultat 4:4 zabilježen u meču protiv kotorksog Promorca.

Prvo mjesto pripalo je ekipi Jadran Carine, drugo Primorac Kotor, a treće ekipi Cattaro Kotor.

Za ekipu Jadrana Carine na ovom turniru nastupili su: Danilo Ogurlić, Tadija Matijašević, Jovan Barbarez, Božo Stevanović, Rade Đukić, Petar Popović, Stefan Vico, Radivoj Radanović, Strahinja Gojković, Danilo Stupar, Miljan Bošković, Balša Damjanović, Nikola Bilafer, Matija Lučić, Danilo Ilić, Nikola Petrović, Filip Marković, Vuk Ivović i Aleksa Mandić.

Na turniru je učestvovalo 5 ekipa, a turnir se igrao po sistemu svako sa svakim, u pet takmičarskih kola. Učesnici turnira su bile 4 ekipe iz Crne Gore: Budva, Primorac, Cattaro i domaćin Jadran Carine kao i ekipa iz Hrvatske Jug CO Dubrovnik.

 

4 Komentari

Ostavite komentar

*

code