ZNA SE KO JE FAVORIT U BOKEŠKOM DERBIJU

ZNA SE KO JE FAVORIT U BOKEŠKOM DERBIJU

124
0
Podijeli

Vaterpolo Mini liga u okviru Prvenstva Crne Gore biće večeras nastavljena utakmicama VI kola.

Na otvorenom bazenu “Jadran” na Škveru biće odigran bokeški derbi između domaćina VK Jadran i kotorskog Primorca.
Prednost domaćeg terena je obezbijeđena, kaže nam trener kluba Vladimir Gojković, očekujući da će njegov tim u večerašnjem duelu trijumfovati:
– Želimo da pobijedimo, jer smo imali loš meč u Budvi. Uradićemo sve da pred svojim navijačima damo sve od sebe i pokažemo se u pravom svjetlu. Ekipa vjerovatno neće biti kompletna, jer nas finalna serija očekuje za tri dana, pa ćemo da “odmorimo” starije igrače. No, to naravno ne umanjuje naše ambicije, cilj nam je da pobijedimo, pogotovo jer igramo “kod kuće”, kaže Gojković.
U prvom bokeškom derbiju u okviru Mini lige odigranom u Kotoru 25. aprila, Primorac je pružio jak otpor, a pobjednika je odredila posljednja četvrtina, pa je Jadran ipak uspio da savlada domaćina rezultatom 8:5. Razlog lošijoj igri Gojković navodi loš početak utakmice, a takav tempo pratio je Jadranaše do samog kraja.
– Loše smo otvorili utakmicu i gubili smo svo vrijeme. Nismo imali dobar “ulaz”, ali poslije smo se vratili i imali vođstvo. Nismo bili na nivou i moramo te greške ispraviti ako mislimo da budemo pravi u finalnoj seriji, poručuje Gojković.
Sa druge strane, trener VK Primorac, Miodrag Mirović, kaže da jedino što može da obeća je veliki trud i zalaganje svoje ekipe da pruže što bolji učinak večeras, a to će nastojati da pokažu i u bazenu.
– Još smo premlada i neiskusna ekipa da bismo mogli računati na kontinuitet u nekom kvalitetu igre. Mi ćemo se potruditi da damo maksimum, ali zna se ko je favorit u bokeškom derbiju, kazao je kratko Mirović.
Početak utakmice na Škveru je u 18:30 h, a ulaz je besplatan.
U drugom meču u Kotoru, na bazenu “Nikša Bućin”, “Cattaro” od 19 h dočekuje VK Budvu. Na tabeli vodi Jadran sa 15 bodova, druga je Budva sa 12, treći Primorac sa 8 i četvrti Kataro bez bodova.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code