Početna Društvo Najbolji radnik „Vodovoda“ u 2020. godini Branko Martinović

Najbolji radnik „Vodovoda“ u 2020. godini Branko Martinović

9

Zaposleni u hercegnovoskom Vodovodu i kanalizaciji doo su uz nagrade i pohvale obilježili Svjetski dan voda, 22. Mart. Pohvaljeno je 10 radnika i nagrađen jedan zaposleni, a njihovi radni zadaci podrazumijevaju da se građanima i gostima obezbijedi svakodnevni dotok kvalitetne vode 24 sata dnevno.

Foto: DOO”Vodovod i kanalizacija”Herceg Novi

Svjetski dan voda ove godine je obilježen pod sloganom „Koliko cijeniš vodu?“ , a ovi radnici su nagrađeni za savjestan, odgovoran i predan rad, čime su dali značajan doprinos u očuvanju vode kao važnog resursa, ističu iz menadžmenta.

Zahvalnice za rezultate postignute tokom 2020. godine su dodijeljene: Gaši Nazmiju, Beriša Ahmetu, Miodragu Terziću, Mirjani Simović, Luki Radoviću, Lazaru Terzić, Gaju Vaviću, Marku Vujičiću, Miloju Tomoviću i Draganu Lončaru. Nagradu za najboljeg radnika u 2020. godini dobio je Branko Martinović zaposlen u Radnoj jedinici Baždarnica.

Odluku o pohvalama i nagradi donijela je komisija: Nikola Raičević, Slavko Porobić i Neđo Rajević.

Iako se Svjetski dan voda u čitavom svijetu obilježava u uslovima pandemije korona virusa, u ViK Herceg Novi su četvrti put upriličili dodjelu zahvalnica.

Foto: DOO”Vodovod i kanalizacija”Herceg Novi

Podsjećaju da se ovogodišnjim sloganom „Koliko cijeniš vodu? “ ukazuje da je voda najvažniji resurs i da je bitno podići globalnu svijest o važnosti zaštite voda.

9 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code