13. julski vaterpolo turnir Baošići 2016

13. julski vaterpolo turnir Baošići 2016

1456
1
Podijeli

vaterpolo turnir baosici 2016Povodom 13. jula, Dana državnosti Crne Gore, vaterpolo klub Bokelj iz Baošića organizuje tradicionalni “13. julski vaterpolo turnir Baošići 2016”. Turnir, koji je upisan u kalendar takmičenja vaterpolo saveza Crne Gore kao zvanični turnir VK Bokelja iz Baošića, igraće se dva dana, a učestvovaće, pored ekipe domaćina, VK Kumbor, VK Rivijer Đenovići i selekcija Holandije uzrasta do 19 godina, koja se nalazi na pripremama u Herceg Novom.

– Oni su preko svog menadžera Zorana Stanišića, a u komunikaciji sa našim igračem Brankom Mitrovićem, koji igra u Holandiji, izrazili želju da učestuju na turniru. Nama kao klubu čini veliko zadovoljstvo da ih kao sportske prijatelje ugostimo i dočaramo im ambijent igranja utakmica u našem mjestu – kazao je direktor kluba Bokelj i z Baošića, Božidar Ivanović.

Picerija i restoran

Turnir počinje u utorak, 12. jula,  a prva utakmica je zakazana za 18 časova i sastaće se ekipe VK Kumbor i VK Rivijer, dok će od 19 časova snage odmjeriti Bokelj i reprezentacija Holandije do 19 godina. Utakimca za 3. mjesto igraće se 13. jula u 18 h, a finale istog dana u 19 časova. Dodjela medalja i uručenje pehara pobjedniku turnira planirano je za 20:15 h.

Ulaz na oba dana turnira je besplatan.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code