Početna Sport 14. Tivatska regata UNA Montenegro Cup seli se u virtuelni svijet

14. Tivatska regata UNA Montenegro Cup seli se u virtuelni svijet

0

Tivatska regata UNA Montenegro Cup, navigacijska regata krstaša koja je prerasla u multikurtularni događaj koji otvara turističu sezonu u Tivtu, bila je planirana za vikend pred nama. Uslijed mjera Nacionalnog koordinacionog tijela za borbu protiv pandemije corona virusa, regata UNA Montenegro Cup 14. izdanje seli u virtuelni svijet.

JK Delfin i UNA Montenegro organizuju Virtuelnu Tivatsku regatu UNA Montenegro Cup u saradnji sa kotorskim jedriličarem Filipom Franovićem koji je i host i organizator. Filip je kreirao virtuelnu Boku Kotorsku i omogućio da se takmičenje održi na istom regatnom polju na kom se zapravo jedri Tivatska regata – Ponta Seljanovo – Gospa od zdravlja – Ralo – Peraška ostrva – Ponta Seljanovo.

U petak 24. i subotu 25. aprila jedre se kvalifikacione regate, dok će se glavna regata održati u nedjelju 26. aprila. Prijave za regatu su otvorene putem e-maila delfin.jk@gmail.com ili ulaskom u Viber grupu klikom na link: Virtuelna tivatska regata do četvrtka, 23.aprila u 19h, kada će prijavljeni učesnici dobiti šifru za pristup.

Učesnici treba da preuzmu sa interneta besplatnu verziju igrice VirtualSkipper 5, kreiraju lični profil, te odaberu opciju “Multiplayer” i potom server pod imenom “Virtuelna Tivatska Regata – Una Montenegro Cup”.

Na ovom virtuelnom takmičenju primjenjuju se pravila WS NPC. Maksimalan broj jedrilica koje startuju regatu je 25. Ukoliko se prijavi više učesnika, jedriće se više regata, a za plasman u finale takmičenja biće bodovano jedreno vrijeme.

Sve informacije možete naći na facebook stranici Tivatska regata. Proglašenje pobjednika virtuelne regate i dodjela nagrada biće organizovana na ceremoniji proglašenja pobjednika realne Tivatske Regate, koja će se održati čim se za to steknu uslovi.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code