20. Kup mimoza: Sporstki ribolovci pobijedili nevrijeme, KSR „Delfin“ najbolji

20. Kup mimoza: Sporstki ribolovci pobijedili nevrijeme, KSR „Delfin“ najbolji

2
Podijeli

Dodjelom priznanja nauspješnijima u Baošićima završen je jubilarni 20. Kup mimoza u sportskom ribolovu, na kojem je učestvovalo 14 ekipa iz Hrvatske, Slovenije i Crne Gore.

Pored izuzetno lošeg vremena oba takmičarska  dana domaćin je uspio da organizuje takmičenje u sve tri planirane discipline. U disciplini tunjem iz barke najuspješniji je bio član ekipe „B. Jedra“ Đenovići, Dragoslav Pavlović, sa 2.840 bodova, drugi Ivan Dejanović iz „Delfina“ Budva, sa 2.808, a treći, Marko Vujisić iz „Ribara“ Baošići, sa 2.752 boda.

Picerija i restoran

Ekipno najuspješnija je bila ekipa „Ribar“ Baošići ispred „Delfina“ Budva i „B. jedra“ Đenovići.

U discipline štapom iz barke najuspješniji je bio član ekipe „Sipa” Tivat, Radovan Popović,  sa 2.622 bodova, drugi Vladimir Melin RPD „Piran“, sa 2.436, a treći Predrag Dejanović  “Delfin” Budva, sa 1.736 bodova. Ekipno u ovoj disciplini prva je bila ekipa RPD „Piran“, druga „Delfin“ Budva, a treća „Jugole Grakalić“ Herceg Novi.

U ekološkom ribolovu (uhvati, upiši, vrati u more) prvi je bio Predrag Tasić „Ama“ Kostanjica, drugi  Bojan Zurovac „Dinigla” Bijela, a treći Goran Boričić „Igalo“.

Ukupni ekipni pobjednik 20. Kupa mimoza je ekipa KSR „Delfin” (Predrag Dejanović, Ivan Dejanović, Saša Pejović i Jovan Bigović), sa 4 plasmanska boda, drugo mjesto pripalo je ekipi KSR „Ribar”  Baošići (Zdravko Damjanović, Marko Vujisić, Milan Ljubić) sa 6, a treće RPD „Piran“ (Vladimir Melinc, Aleksander Župevec, Dušan Cerc) sa 7 plasmanskih bodova.

Pehar za najveću ulovljenu primerak pripao je Borisu Buliću, a za ukupno najveći ulov Goranu Daboviću.

Uspješan tehnički organizator i ovog puta bili su klubovi KSR “Ribar” i „Bokeška jedra“,uz pomoć drugih klubova iz Herceg Novog i Tivta.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code