3. DECEMBAR, MEĐUNARODNI DAN OSOBA SA INVALIDITETOM U OŠ „ILIJA KIŠIĆ“

3. DECEMBAR, MEĐUNARODNI DAN OSOBA SA INVALIDITETOM U OŠ „ILIJA KIŠIĆ“

0
Podijeli

Povodom 3. decembra, Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, OŠ „Ilija Kišić” iz Zelenike, organizovala je prigodan program, u kojem su zajedno učestvovala djeca iz redovnih odjeljenja, kao i djeca sa smetnjama u razvoju.

Program je počeo u fiskulturnoj sali, gdje su djeca, shodno svojim mogućnostima, učestvovala u sportskim aktivnostima. Nakon toga, u školskoj biblioteci, recitovanjem, glumom i pjesmom, djeca su ukazala na značaj prihvatanja osoba sa invaliditetom, kao ravnopravnih članova društva.
Program je nastavljen u kabinetu muzičkog vaspitanja gdje su, uz muzičku pratnju, sva djeca otpjevala himnu Crne Gore. Djeci se obratila asistentkinja u nastavi, Duška Krivokapić, koja je govorila o značaju obilježavanja 3. decembra.
Direktor škole Đordjije Radović zahvalio je djeci, nastavnicima, roditeljima i gostima na dobroj organizaciji. Predsjednica Udruženja žena „Bonaca”- Zelenika, Duška Dević, podijelila je djeci prigodne poklone, a likovni umjetnik Đuro Prijić takođe je djeci podijelio suvenire, sa motivima Herceg Novog.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code