47. Praznik mimoze promovisan u Trebinju

47. Praznik mimoze promovisan u Trebinju

0
Podijeli

press mimoza trebinjeHercegnovske mažoretke prošetale su jutros centrom Trebinja dijeleći građanima grančice mimoze, flajere sa programom ovogodišnjeg Praznika mimoze. Trebinjci su pokazali veliko interesovanje, navodi v.d. direktora TO Bojana Blagojević.
Nakon toga 47. Praznik mimoze je promovisan hotelu „Leotar“, gdje je organizovana konferencija za novinare. Prisustvovali su predstavnici Opštine i TO Trebinje, kao i veliki broj medija.
Direktorka Turističke organizacije Bojana Blagojević je, između ostalog, rekla da je Praznik mimoze jedan od najvećih događaja u regionu u zimskom periodu, zahvaljujući kojem Herceg Novi sa velikim uspjehom produžava turističku sezonu.
Zoran Živković je ispred Herceg-festa, izvršnog producenta manifestacije, predstavio program Praznika mimoze, naglasivši pri tom da će novi koncept omogućiti pravo pučko veselje, što je ujedno i najveći razlog dolaska posjetilaca. On je kazao da se samo na fešti od mimoze, ribe i vina očekuje više od 10.000 posjetilaca.
press mimoza trebinje 2PR Opštine Herceg-Novi Goran Škatarić naglasio je veliko interesovanje civilnih udruženja, posebno sportskih organizacija, da učestvuju u Prazniku mimoze, tako da će tokom februara biti organizovano čak 13 sportskih manifestacija.
Prikazan je i zvaničan spot Praznika mimoze, u kojem poznate ličnosti iz Crne Gore i regiona promovišu ovaj veliki događaj. Promociju festivala u Trebinju organizovali su izvršni producent , JUK Herceg fest, Turistička organizacija i Opština Herceg Novi.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code