70 GLUMACA IZ CRNE GORE U NOVOM SERIJALU „BUDVA NA PJENU OD...

70 GLUMACA IZ CRNE GORE U NOVOM SERIJALU „BUDVA NA PJENU OD MORA“

163
0
Podijeli

 

Budva na pjenu od moraSnimanje novih 40 epizoda popularne serije „Budva na pjenu od mora” počelo je 1. marta, i trajaće do 21. jula. Kako je za Radio Jadran rekao producent i glavni glumac, Mima Karadžić, nove epizode biće snimane u Boki, ali i na Skadarskom jezeru i u Podgorici. Kuriozitet novog serijala jeste da će u seriji zaigrati i svi glumci iz Crne Gore, njih oko 70. Pored crnogorskih, učestvovaće i glumci zemalja iz regiona:
– Najavio sam ranije Leonu Paraminski, glumicu iz Zagreba i veliki lik u seriji. Pored nje pojaviće se i Viktor Savić, Katarina Marković i Dejan Lutkić. Od crnogorskih glumaca, izdvojiću samo neke – Dejan Ivanić i Ivana Mrvaljević iz Cetinja i Podgorice. Ovog puta zaista je velika glumačka postava i ne bih želio da preskočim nekoga. Za nove epizode Karadžić kaže da su „žestoko akcione”, a pored akcije, glavni lik serije Savo Bačić će se razvesti , ali i pronaći novu ljubav.
– Biće to dosta zanimljivo, jer će ona ući u sve sfere njegovog života i posla, a mogu još da najavim i da će mu se ćerka poroditi.
Proteklog vikenda održane su i audicije za statiste u Kotoru i Budvi, na kojima su, prema riječima Karadžića, očekivali da će se pojaviti oko sto-dvjesto ljudi, koliko im je bilo potrebno, međutim – odziv je bio više nego nevjerovatan, priča nam Karadžić.
– Javilo nam se 3 hiljade ljudi, što je – van svake pameti. Većina od njih bila su djeca, koja su nam, na žalost, najmanje potrebna u seriji. Ipak, moram da kažem da smo zadovoljni kastinzima.
Karadžić je dodao da se na svakom danu snimanja, koja traju i po 12 sati, angažuje od 10 – 30 statista. On je najavio i da će napraviti veliku akciju za prikupljanje novih kostima u Budvi – svi ljubitelji čuvene serije, moći će da daju neke svoje komade odjeće čime bi se obogatio garderober ekipe, a ujedno i smanjili veliki troškovi oko stilizovanja glumačke postave.
– Planirano je da gledaoci donesu garderobu koju više ne nose i koja im ne treba, a željeli bismo da nam poklone i da se pojavi u seriji. Tako ćemo uvećati fundus kostima, a to je i jedan od načina na koji se snalizimo da se redukuju finansije predviđene za kostimografiju.
Inače, i ovoga puta maestralnu ekipu predvodi trio: producent i glavni glumac Milutin-Mima Karadžić, reditelj Milan Karadžić i scenarista Stevan Koprivica. Njima se pridružio i scenarista Đorđe Milosavljević. Novih 40 epizoda publika će moći da vidi od septembra.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code