Početna Sport II Portonovi regata ”Bokeška Ostrva”

II Portonovi regata ”Bokeška Ostrva”

0

Po riječima učesnika prethodnog vikenda u Portonovi marini održana je jedna od najbolje organizovanih regata u okruženju.

II Portonovi regata ‘’Bokeška ostrva’’ okupila je 37 jedrilica i preko 250 ljubitelja jedrenja. Nadmetanje je trajalo dva dana, sa dvije jedriličarske rute oko predivnih bokeških ostrva.

Kuriozitet ovogodišnje regate jeste da je umjesto startne bove bio usidren posebno uređen ponton na kojem se nalazio najnoviji BMW motocikl.

Druženja jedriličara su se produžavala do kasnih večernjih sati unutar luksuznog kompleksa Portonovi. Noći su bile rezervisane za muziku, ples i osvježenje uz bogat zabavni program. Naši domaćini bili su Koffein Bar Portonovi u ’’ Noći piva i koktela ’’ i Portonovi Beach Club u ’’ Noći degustacije vina ’’.

Događaj je grandiozno zatvoren u restoranu Perla Square, gde je održana dodjela nagrada. Naši najbrži učesnici nagrađeni su peharima, medaljama i nagradama naših sponzora: BMV Voli Motors, Hipotekarna banke, Entekt, Asmira & Co, Compania de Vinos i DNS Nautica.

Zvaniči rezultati:

Regatta rang list 2021

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code