ŠABANOVIĆ PRIZNAJE NESPOSOBNOST PODREĐENIH

ŠABANOVIĆ PRIZNAJE NESPOSOBNOST PODREĐENIH

208
0
Podijeli

baosici blokada– Greškom i nesposobnošću pojedinih dispečara koji rade na pumpnim postrojenjima u JP Vodovod i kanalizacija, mještani Baošića bili su 60 sati bez kapi vode. Na nesposobnost upravo svojih zaposlenih ukazao je u izjavi za TVCG direktor JP Vodovod i kanalizacija, Zoran Šabanović.
Žedni i revoltirani mještani Baošića bili su praktično od 15. juna u ponoć kada je počela restrikcija vode usljed redovnog čišćenja hidrotunela HE Trebišnjica i Plat. Na pozive da im pošalju cistjerne u”Vodovodu” su ostali gluvi. Blokada puta kontejnerima i obustava saobraćaja ogorčenih mještana juče ipak je “drmnula”nadležne. Jutros su dobili vodu nakon tri dana koliko su bili “suvih” špina. Zbog isporuke vode Baošićanima, voda je nešto kasnije puštena u cijevi iz lokalnih izvorišta za ostatak Herceg Novog, pa su mnogi ovog jutra imali po ure kraće vode, kazali su nam iz hercegnovskog Vodovoda. Takođe su nam rekli, ne želeći da im pominjemo imena, da su Baošićani protekla tri dana bili bez vode, jer se zbog dotrajalih cijevi dogodilo i nekoliko kvarova, a usljed puštanja vode, cijevi su pod pritiskom, popucale.
Tehničke službe Vodovoda, juče popodne su sanirale kvarove, tako da su mještani Baošića jutros dobili vodu, što nam je potvrdio, uvijek raspoloženi izvršni direktor Društva sa ograničenom odgovornošću za izgradnju vodovodne i kanalizacione infrastrukture, Milorad Velaš.
“Važno je da su oni jutros dobili vodu i to produženo, na uštrb ostatka grada koji je pola sata imao manje vode od uobičajenog plana restriktivnog snabdijevanja. Poslijepodne bi, prema planu restrikcija, Baošićani trebalo da dobiju vodu u redovnom terminu od 17-19 h”.
Cistijerne sa vodom danas su bile i u naselju Grabi, u kome je takođe bilo kritično snabdijevanje.
Radio Jadran je pokušao, kao i mnogo puta do sada, da stupi u kontakt sa direktorom hercegnovskog Vodovda Zoranom Šabanovićem, kao i tehničkim direktorom Mićom Stojanovićem, međutim, u Vodovodu nam je rečeno da su “na terenu i da ne mogu da se jave”.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code