Početna Izdvojeno Adaptacija laboratorije Opšte bolnice Kotor

Adaptacija laboratorije Opšte bolnice Kotor

1

Novi menadžmet Opšte bolnice Kotor, na čelu sa dr Davorom Kumburovićem, donio je odluku da se, u cilju obezbjeđivanja kvalitetnijih uslova za pacijente i zaposlene, u potpunosti adaptira prostor Centra za laboratorijsku dijagnostiku, površine oko 200 kvadrata.

– U laboratoriju kotorske opšte bolnice, koja se nalazi u sklopu objekta Doma zdravlja Kotor, od 1982. godine, kada je otvorena, gotovo da nije bilo ulaganja, tako da je prostor neuslovan i neadekvatan, a oprema zastarjela- saopšteno je iz menadžmenta

Rekonstrukcijom je planirana  zamjena i ugradnja novih elektro i vodovodnih instalacija, novi plafoni i podovi prilagođeni laboratorijiskoj djelatnosti, kao i molerski i zanatski radovi. Takođe, prostor će biti opremljen novim namještajem i savremenim aparatima za laboratorijske analize.

Predviđeno je da se proširi paket usluga u oblasti laboratorijske dijagnostike, koja će se nakon rekonstrukcije raditi na jednom mjestu, čime će biti značajno olakšano građanima da dobiju ovaj vid zdravstvenih usluga, najavili su iz Opšte bolnice Kotor.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code