ADŽIĆ: NIJE BILO NAMJEŠTANJA UTAKMICE SA SRBIMA!

ADŽIĆ: NIJE BILO NAMJEŠTANJA UTAKMICE SA SRBIMA!

0
Podijeli

EPVaterpolo2012– Odgovorno tvrdim i demantujem sve špekulacije oko dogovora sa srpskom delegacijom, ili timom, o bilo kakvom dogovoru pred meč – rekao je iz Ajdhovena za Radio Jadran generalni selektor Vaterpolo saveza Crne Gore, Dejan Adžić.

– To je tema dana ovdje i sve te priče su stigle do nas kao i pisanje hrvatske štampe. Svakako da Hrvati imaju pravo da se ljute na sve, ali najviše na sebe, jer su dozvolili da neko drugi umjesto njih odlučuje o njihovoj sudbini – kaže Adžić. Priznaje i da ih pogađaju priče o namještanju utakmice Crna Gora – Srbija.

– Najviše zbog naših momaka koji su izgarali u bazenu juče i pokazali koliko vrijede. Posljednjih godina mečeve od izuzetne važnosti smo gubili, a tu utakmicu protiv Srbije odigrali smo fantastično. I srpski tim je igrao veoma dobro, ali mi smo jednostvano imali više žara, želje i motivacije do neba – pojašnjava Adžić.

Picerija i restoran

On kaže da je najbitnije da je atmosfera u timu odlična, mada „ne smijemo previše da poletimo“. Radimo vrijedno i sjutra u meču protiv Grčke moramo pokazati ozbiljnost i odgovrnost.

Adžić smatra da smo bolji tim i da je dobro što su nam Grci protivnici umjesto Italije „zbog nekih drugih razloga“, ali i ovog protivnika moramo poštovati.

– Olako ulaženje u mečeve je Hrvatsku koštalo prekida borbe za medalju, tako da to sebi, sad na korak do medalje, ne smijemo dozvoliti – ocjenjuje Adžić.

– Svaka medalja sa ovakvog takmičenja je zlatnog sjaja, ne možemo obećaiti da ćemo donjeti najsjaniju, ali daćemo sve od sebe da pružimo svoj maksimum do krajnjih granica – obećao je Adžić u ime ’’ajkula’’.

Crna Gora i Grčka igraju sjutra od 20 časova.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code