Početna Društvo Agencija za razvoj i zaštitu Orjena transformisana u d.o.o

Agencija za razvoj i zaštitu Orjena transformisana u d.o.o

9

Davanjem saglasnosti na Odluku predsjednika Opštine o osnivanju „Agencije za razvoj i zaštitu Orjena-Herceg Novi“- društvo sa ograničenom odgovornošću, na posljednjoj SO, stiču se uslovi da Agencija sada formalno i suštinski preuzme upravljanje Parkom prirode.

– Tako će u punom kapacitetu započeti posao na zaštiti i valorizaciji Orjena, a sve na korist njegove prirode, mještana zaleđa i svih nas, građana Herceg Novog i naših gostiju – saopštavaju iz Agencije.

Podsjećaju da je u maju Park prirode „Orjen“ upisan u Centralni registar zaštićenih područja, čime je učinjen važan korak u višedecenijskim naporima Herceg Novog da zaštiti svoje planinsko zaleđe, okosnicu budućeg održivog razvoja ovog kraja.

Naredna važna stepenica pređena je u avgustu, kada je predsjednik Opštine Herceg Novi donio Predlog odluke o osnivanju „Agencije za razvoj i zaštitu Orjena-Herceg Novi“ kao društva sa ograničenom odgovornošću, koja je na proteloj Skupštini i usvojena.

9 Komentari

 1. Ko je imenovan za direktora ovog novog DOO? ko ce primati platu preko 1000 eura. Ime i prezime hocemo. Da znamo koga treba lijepo docekati sa prsutom i sirom iz ulja kada u djipu krene uza stranu sa saradnikom

  • Sraman čin rukovodstva opštine, grđe od Df nisu mogli nać da su ih svijećom tražili. Oćeraće ih narod ozgora samoli pomole nos oko sela.

 2. Kad je bio konkurs ,ako nije onda iznesite javno kako ste zaposlili i koliko rodbine ?ajmo javno da se iznesu imena ,pa onda da pojedini objasne posteno zaposljavanje i sta su u srodstvu sa pojedinim direktorima !!! Ajmo javno neka cijeli grad sazna !!!

  26
  1
 3. Kako ste super odradili za avanaturisricki park,svaka cast.Komplet rukovodsdvo opstine nema pojma sta da rade sa necim sto su napravili od para iz Eu,jer je sada problem ko ce i kako da gazduje ovim parkom.Jedino sto su majstorski odradili je to njihovo cuveno zaposljavanje preko veze(slobodno ovi iz vlasti u drzavi mogu da uce od njih sto se toga tice) jer ste pokupili vec zaposlene po opstini i nakacili ih na sajle po bukvama i tako pred ovim iz medjunarodne zajednice pokazali da ste kao nekog obucili a ustvari ste jos jednom pokazali svim gradjanima da vi mozete i gore samo kada hocete.pozdrav

  25
  5
  • @petar t ne sekiraj se. Rukovodstvo će se snaći, jer su na poklon dobili zlatnu koku, samo je kod nas problem što se u masi koka mora prepoznati ova zlatna, kako bi ona počela nositi zlatna jaja! Licitira se tek prvi krug ;), ima se kad, avanturistički park ostaje zakucan na Vrbanju bar u sljedećih 100 god 😀 😀 :D. Biće ovo duga i lijepa priča, a trenutno stanje je ipak samo samo trenutno.

   5
   1
 4. Bas fino,samo ne znamo kome.Osim ovih koji primaju plate na racun Orjena,svim ostalima je potpuno svejedno da li je d.o.o ili bili kako drugo.Nazalost i ova agencija sluzi samo kao paravan da se pozaposlajavaju oni koji ni neznaju gdje se Orjen nalazi ali su zato to mjesto “zasluzili” preko partije ili prijatelja,naravno jer je fer konkurs misaona imenica za nasu opstinu.
  Agencija postoji vec skoro 10 godina i za to vrijeme osim slikanja po planini i organizovanja nekakvih igrarija(naravno sve opet o trosku gradjanja jer im pare za to daje turisiticka organizacija) ni agencija a jos manje njeni (ne)zaposleni nisu uradili aman bas nista,cak veci broj zaposlenih nije u tih 10 godina ni krocio na Orjen.

  25
  4

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code