„AJKULE“ NA PRIJEMU KOD MARIJE ĆATOVIĆ

„AJKULE“ NA PRIJEMU KOD MARIJE ĆATOVIĆ

108
0
Podijeli

vaterpolisti ko prijem1Kotorske vaterpolo reprezentativce, vice šampiona svijeta, članove stručnog štaba, ponikle u Primorcu, predvođene trenerom Rankom Perovićem i njegovim pomoćnikom Vidom Lomparom, primila je i predsjednica Kotora Marija Ćatović sa saradnicima.
Srebrna medalja za nju sija zlatnim sjajem, kazala je uz čestitke vaterpolistima Ćatovićka i odmah ih obradovala viješću da će iduće godine Opština početi potpunu rekonstrukciju zatvorenog bazena.
– To je naša dužnost, jer bazen je građen sredstvima građana – poručila je Ćatovićka.

Predsjednik Skupštine opštine Kotor, Nikola Bukilica će se, kako je kazao, uvijek i na svakom mjestu hvaliti uspjesima sjajnih kotorskih momaka. Nikola Janović je kazao da je Kotor istinski grad vaterpola što pokazuje broj igrača koji čine okosnicu reprezentacije, i to ne samo ove, već svih godina do sada i da se ponose što su iz Kotora.
Ali od slave se ne živi i Janović je priupitao Maju Ćatović šta je sa stanovma za vaterpoliste, nosioce Evropskog zlata iz Malage.
U opštinskoj odluci je jasno da su obezbijeđeni placevi za vaterpoliste, kao i za pojedine državne institucije, ali će infrastruktura koja podrazumijeva put, struju i vodu početi da se radi u septembru ove godine, odgovorila je Ćatovićka.
Trener reprezentacije Ranko Perović je apelovao da lokalna vlast pomogne Primorcu, koji je doveden na niske grane.
– Ako se ovako nastavi koristi neće imati ni Kotor ni Vaterpolo savez Crne Gore – poručio je Perović.
Ćatovićka je odgovorila da je nastojala da podstakne organizaciju kluba i da bi voljela da joj pomognu da se sastane Skupština i na njoj promijeni Upravni odbor „koji ne funkcioniše, nego manipuliše”. Novi Upravni odbor će imati punu podršku Opštine, kazala je Marija Ćatović.
Ćatovićka je uručila vaterpolistima u znak pažnje po hiljadu eura.vaterpolisti ko prijem2

Picerija i restoran

 

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code