“Ajkule” od danas na pripremama u Madridu

“Ajkule” od danas na pripremama u Madridu

852
2
Podijeli

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore, nakon nastupa na međunarodnom turniru u Grčkoj, te kratkog predaha u Crnoj Gori, od danas u Madridu nastavlja pripreme za Svjetsko prvenstvo u Budimpešti. Naši reprezentativci će naredna četiri dana sparingovati sa selekcijom Španije.

“Ajkule’’ će u glavnom gradu Španije boraviti do 3. jula kada je zakazan povratak za Crnu Goru gdje će do odlaska na šampionat odraditi završni dio priprema.

Picerija i restoran

Selektor Vladimir Gojković za pripreme u Španiji odabrao je 19 igrača: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Darko Brguljan, Aleksandar Radović, Bojan Banićević, Vlado Popadić, Vladan Spaić, Stefan Vidović, Bogdan Đurđić, Dragan Drašković, Aleksa Ukropina, Đuro Radović, Aleksandar Mišić, Uroš Čučković, Nikola Murišić, Miloš Šćepanović, Slaven Kandić, Dimitrije Kriještorac i Marko Petković.

Pored selektora Gojkovića, sa ekipom su pomioćnici Zoran Ivanovski, Nenad Vukanić, Mladen Klikovac i Ivica Sjekloća, kao i fizioterapeut Dejan Mihajlović.

2 Komentari

 1. Ove pripreme reprezentacije Crne Gore u vaterpolu koštaju više no sva južna regija u Fudbalu u kome se takmiče hiljadu učesnika.
  Cifru niko da saopšti.
  Pa u Crnu Goru se SAMO ne igra vaterpolo.Dajte malo i u FUDBAL.
  Na Jadran besplatan ulaz i pola nikad puno????
  6  2
  • Vaterpolo je nacionalni sport a jedna mjesecna plata npr. Jovetica bi pokrila cetvorogodisnji ciklus putovanja i priprema cijele vaterpolo reprezentacije (s obzirom na to kakvi su im uslovi za rad), ali avaj, ulažimo u fudbal!
   4   3

Ostavite komentar

*

code