Ajkule počinju pripreme za Evropsko prvenstvo

Ajkule počinju pripreme za Evropsko prvenstvo

0
Podijeli

images_slike_sport_crnogorska_reprezentacija_5Vaterpolo reprezentacija Crne Gore u ponedjeljak 14. januara u Budvi zvanično će početi pripreme za Evropsko prvenstvo u Beogradu koje je na programu od 10. do 23. januara 2016. godine.

Prvom okupljanju prisustvovaće 13 igrača. Nikolas Saveljić koji je bio planiran za prvu grupu koju čine potencijalni reprezentativci uz neke iskusne, neće biti na raspolaganju selektoru Vladimiru Gojkoviću zbog toga što je operisan. Preostali igrači priključiće se reprezentaciji 17. decembra nakon obaveza u evropskim takmičenjima. Prvi dio priprema selekcija će odraditi u Zadru od 18. decembra za kada je i planiran put.

Picerija i restoran

Za prvi dio priprema, na spisku igrača slektora Gojkovića nalaze se: Darko Brguljan, Filip Klikovac, Luka Sekulić, Zdravko Radić, Jovan Sarić, Nikola Murišić, Janko Krivokapić, Danilo Adžić, Dejan Lazović, Bogdan Đurđić, Blažo Mitrović, Aleksandar Ivović i Antonio Petrović.

Pored selektora Vladimira Gojkovića u stručnom štabu reprezentacije su Petar Porobić, Nenad Vukanić i Mladen Klikovac, doktor Predrag Dabović i fizioterapeut Dejan Mihajlović.

Crna Gora igraće u grupi A sa Holandijom 10. januara od 18:15 h, Španijom 12. januara u 18:15 h i Slovačkom 14. januara u 18:15 h.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code