“Ajkule” putuju za Zadar, Gojković odabrao 20 igrača

“Ajkule” putuju za Zadar, Gojković odabrao 20 igrača

0
Podijeli

images_slike_sport_crnogorska_reprezentacija_5Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković odabrao je 20 igrača za pripreme u Zadru od 18. do 23. decembra koji konkurišu za Evropsko prvenstvo u Beogradu koje je na programu od 10. do 23. januara naredne godine.

Na spisku su: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Vjekoslav Pasković, Uroš Čučković, Darko Brguljan, Aleksandar Radović, Mlađan Janović, Nikola Janović, Aleksandar Ivović, Saša Mišić, Filip Klikovac, Predrag Jokić, Miloš Šćepanović, Antonio Petrović, Nikola Vukčević, Luka Sekulić, Zdravko Radić, Stefan Pješivac, Stefan Vidović i Bogdan Đurđić.

Picerija i restoran

Selektor Gojković je u ozjavi za portal VPSCG kazao da je za pripreme u Zadru određeno 20 igrača od kojih će odabrati 13 za Evropsko prvenstvo u Beogradu:

– Odabrali smo ono najbolje što imamo u ovom trenutku. Tu je i golman Zdravko Radić koji nije bio sa nama kroz mečeve preliminarne faze Svjetske lige. Na spisku su i Saša Mišić i Filip Klikovac. Mišić se oporavio i on je sinoć odigrao utakmicu Eurokupa. Klikovac je još uvijek pod znakom pitanja, i tek drugog, trećeg dana priprema u Zadru imaćemo jasniju sliku kada je on u pitanju. Nadam se da će se oporaviti. Ista situacija je i sa Vjekoslavom Paskovićem, i njih dvojica su pod većim znakom pitanja nego ostali, kazao je Gojković .

U Zadru će biti odrađeno deset treninga, nakon toga od 25. do 27. decembra treninzi će biti odrađeni u Budvi, a potom u Herceg Novom, gdje su planirani dueli sa selekcijom Brazila.

– Poslije Nove godine nas očekuje turnir u Dubrovniku na kojem će pored domaćina i nas učestvovati Njemačka i Brazil. Nakon toga još dva-tri trening u Budvi i 9. januara putujemo za Beograd, zaključio je Gojković.

Pored selektora Vladimira Gojkovića u stručnom štabu reprezentacije su Petar Porobić, Nenad Vukanić i Mladen Klikovac, doktor Predrag Dabović i fizioterapeut Dejan Mihajlović. Podsjećamo, Crna Gora je u grupi A sa Holandijom (10. januar od 18:15h), Španijom (12. januar 18:15h) i Slovačkom (14. januar 18:15h).

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code