Početna Sport Ajkulice dobile rivale na U15 i U17 Evropskim prvenstvima

Ajkulice dobile rivale na U15 i U17 Evropskim prvenstvima

0

U15 vaterpolo reprezentacija Crne Gore na šampionatu u Burgasu (Bugarska) koji će se održati od 21. do 28. jula igraće u grupi D sa selekcijama Srbije, Slovenije i Bjelorusije. U grupi A su Mađarska, Hrvatska, Slovačka i Rumunija, u grupi B igraće Španija, Grčka, Turska i Bugarska, a u grupi C Italija, Gruzija, Holandija i Rusija, saopšteno je iz Vaterpolo i plivačkog saveza.

U17 selekcija učestvovaće na šampionatu u Tbilisiju (Gruzija). Takmičenje je na programu od 11. do 18. Avgusta. Ajkulice će igrati u grupi B sa selekcijama Gruzije, Grčke i Rumunije. U grupi A su Rusija, Italija i Turska, u grupi C igraće Mađarska, Srbija, Slovačka i Holandija, dok su u grupi D Španija, Hrvatska, Njemačka i Francuska.

Na šampionatima Evrope, prvoplasirane ekipe iz sve četiri grupe izboriće direktno učešće u četvrtfinalu, dok će drugoplasirane i trećeplasirane igrati osminu finala.

Plivačica Anđela Antunović i trener Sead Adrović na Balkanskom prvenstvu

Juniorska plivačka reprezentacija Crne Gore nastupa ovog vikenda na Balkanskon prvenstvu u Kavali. Crnu Goru će predstavljati Novljanka, Anđela Antunović, kao i Ljubica Bošković i Ana Dragović.

Sa ekipom je i iskusni trener iz Herceg Novog Sead Adrović, a Crnu Goru će na takmičenju predstavljati i sudije Slađana Vučetić i Tanja Petrović.

Anđela Antunović takmičiće se u disciplinama 100 i 200 metara slobodnim stilom, dok će Ljubica Bošković nastupiti u disciplinama 50, 100 i 200 metara slobodnim stilom. Ana Dragović će nastupiti na 50 metara slobodnim stilom i 50 metara delfin.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code