Početna Sport ’Ajmo rekreativci u novo kolo novske lige trčanja

’Ajmo rekreativci u novo kolo novske lige trčanja

0

images_slike_dogadjaji_2015_sport_novembar_liga_trcanja_1_0111Triatlon klub Herceg Novi sjutra će organizovati 15. kolo nove sezone novske lige trčanja. Zbog radova na Šetalištu trka će se se opet održati novom (privremenom) trasom.
Start je zakazan za 9 sati, na obali ispred naselja Energoprojekt na Savini. Trči se kružno do kraja plaže Yachting club, gdje je okret. Takmičari imaju mogućnost trčanja jednog kruga, u dužini 2,5 km, odnosno 2 kruga u ukupnoj dužini 5 km.
Liga nije takmičarskog karaktera i nema bodovanja, jer isključivo služi za provjeru trenutne forme i napretka u treningu. Tokom svake trke biće bilježeno vrijeme tako da će učesnici moći da prate svoj napredak iz trke u trku.
Nakon završetka lige planirano je da članica TK Herceg Novi, Marija Čop za sve koji su trčali, ali i za ostale zaintersovane pokaže vježbe istezanja (streching), sa elementima yoge.
Iz Triatlon kluba Herceg Novi pozivaju sve sugrađane I goste da im se pridruže i da se aktiviraju.
-Tako će uraditi dobru stvar za sebe i svoje zdravlje.Pokušaćemo za sve da obezbjedimo prostirke za vježbanje, ali možete da ponesete svoju prostirku ili peškir. Vježbe izvodimo na obližnjoj plaži, a nakon toga prijatelj lige “Gelateria La Monte” je za sve učesnike obezbjedila osvježavajuće i zdrave obroke po promotivnim cijenama – poručuju rekreativcima iz TK Herceg Novi.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code