Početna Društvo Aktuelni i četiri bivša predsjednika Opštine HN ispratili u penziju dugogodišnju saradnicu...

Aktuelni i četiri bivša predsjednika Opštine HN ispratili u penziju dugogodišnju saradnicu u Kabinetu Mirtu Gržanić

15

Gosti Kabineta predsjednika Opštine Herceg-Novi Stevana Katića juče su bili četiri bivša predsjednika Opštine Đorđe Radulović, Stevan Mitrović, Velimir Đurđević i Đuro Ćetković. Aktuelnog i nekadašnje čelnike grada okupio je jedinstven povod i zadatak – ispraćaj u penziju njihove dugogodišnje saradnice u Kabinetu Mirte Gržanić i odavanje priznanja za njen rad.

Kako su kazali, Mirta je tokom više od tri decenije rada na najbolji način pratila čak trinaest predsjednika i pravi je primjer dobrog saradnika, prijatelja i velikog čovjeka.

Predsjednik Katić joj se zahvalio što je dio svog znanja nesebično prenijela mlađim kolegama. Kako je poručio, dobre, vrijedne i obrazovane ljude treba čuvati, poštovati i uvažavati, a ovo okupljanje samo je mali znak pažnje, u odnosu na sve ono što je Mirta učinila za svoj grad i brojne sugrađane, a što je značajno premašilo one obaveze i zadatke koje je imala kao lokalni sužbenik.

Katić se zahvalio bivšim kolegama što su uveličali susret i pozvao ih da se u narednom periodu češće sastaju, kako bi oni svojim iskustvom i predlozima dali doprinos u radu lokalne uprave.

Na druženje u Kabinetu bili su pozvani i drugi bivši predsjednici Opština, koji iz privatnih razloga nisu bili u mogućnosti da prisustvuju, ali su uputili svoje iskrene čestitike. Okupljanju su prisustvovali i predsjednik Skupštine Miloš Bigović, potpredsjednici Danijela Đurović i Miloš Konjević, kao i dio kolega koji su sa Mirtom blisko sarađivali.

15 Komentari

 1. DRAGA MORTS SVE NAJBOLJE I DA JE DUGO, DUGO KORISTIS!!!!!!! ZAO MI JE STO N KO NIJE IMAO SLUHA DA ISPRATI I KOLEGINICE JASNU,JULIJANU,LEPU,ANDJELKI, NASTU I SONJU, ISTO TAKO….

 2. Treba li ste Natašu Aćimović zvati, jer je ona bila prva žena predsjednica Opštine Herceg-Novi, makar službeno se tako vodila, a Mirta joj je pomagala pri ulasku i izlasku iz kancelarije.

  26
  3
 3. Jedinstveni DPS kod Katica se ponovo okupio. Jos im je falio Dejo. Dejo je bio duze vremena no svi ovi zajefno. A Djorfja nije bilo ovih 37.godina ni na puskomet. Da nije rijedio da se aktivira ponovo.

  15
  13
 4. Mirta je radila i sa Niksom, Jankovicem i Mandicem, sto njih niko nije zvao?!?
  Mirta sve najbolje, uživaj u zasluženom odmoru, puno zdravlja i lijepih penzionerskih dana.

  32
  7

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code