AKUSTIČNA SVIRKA U OKC HERCEG NOVI

AKUSTIČNA SVIRKA U OKC HERCEG NOVI

149
0
Podijeli

Omladinski kulturni centar sjutra veče u 19 časova organizuje svirku na kojoj će nastupiti aktivni bendovi iz Herceg Novog ( Sumatra ,TDK…), par bendova iz Tivta i jedan bend iz Budve.

Ovaj put svirka će biti nešto drugačija, jer će Herceg Novi i OKC, zajedno sa 7500 gradova u svijetu učestvovati u akciji “Sat za planetu”. Ova akcija je apel građanima da treba racionalnije koristiti ograničene prirodne resurse koje posjedujemo, naglašava programski menadžer OKC Nikola Krivokapić.
Nakon muzičkog događaja, od 20.30 do 21.30 biće ugašena struja i održaće se “akustična svirka”. Svojevrsnim performansom predstviće se umjetnici, njihovi potencijali i talenti. Krivokapić očekuje prisustvo 100-injak mladih, koji će doći da podrže stvaranje alternativne kulturne scene u OKC u Meljinama.
Već nekoliko dana OKC sprovodi kampanju prikupljanja donacija i finansijskih sredstava za rad. Jer, završeni su projekti od kojih su pristizala sredstva. Opštini je zatraženo da im omogući novac za godinu za pokrivanje osnovnih troškova.
OKC održava razne sekcije za muziku, za vizuelnu umjetnost, za zdrave stilove života i nudi mladima razne programe kako bi na kvalitetan način provodili slobodno vrijeme. Privredne organizacije, pojedinci, agencije, trebalo bi da podrže djelatnost ove mlade organizacije koja okuplja mlade i usmjerava njihove kreativne sposobnosti.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code