Aleksandra Bigović (Crnogorska): U Herceg Novom promovišemo ozbiljnu i odgovornu politiku

Aleksandra Bigović (Crnogorska): U Herceg Novom promovišemo ozbiljnu i odgovornu politiku

5689
0
Podijeli

Crnogorska na ovim izborima u Herceg Novom želi promovisati najveće društvene vrijednosti kako bi se u budućnosti u našem gradu uspostavila prava demokratska pravila igre i napravio jasan diskontinuitet sa dosadašnjim načinom vladanja i vođenja politike. Sve to je vrijedno našeg truda i truda svakog našeg sugrađanina koji želi napredak i razvoj svoga grada, navodi se u saopštenju Crnogorske koje potpisuje kandidatkinja za odbornicu Aleksandra Bigović.

Umjesto dosadašnjeg estradnog načina bavljenja politikom, želimo promovisati ozbiljnu i odgovornu politiku od koje će imati koristi svi građani, a ne samo podobni pojedinci. U tom smislu ćemo se zalagati za:

Picerija i restoran

Pravi biznis, a ne za sivo tržište;

Predsjednika Opštine, a ne za suvlasnika ili akcionara;

Pametne, obrazovane i vrijedne, a ne za poslušne, podobne i lijene;

Sposobne profesionalce, a ne odane poltrone;

Za čiste račune, a ne za oprane pare;

Za kulturu, a ne za kič i šund;

Ovakve društvene vrijednosti mogu se obezbijediti isključivo potpunom depolitizacijom svih opštinskih službi na svim nivoima i u tom smislu želimo poručiti građanima da će osnovni uslov Crnogorske za saradnju u Herceg Novom biti upravo ovi principi i obaveza poštenog i pravičnog zapošljavanja školovanih i sposobnih ljudi na svim funkcijama, osim onih koje su izborne u parlamentu naše Opštine.

Samo ovakvim iskorakom možemo izgraditi odgovornu i profesionalnu lokalnu upravu i sva njena javna preduzeća. Ako je ovome jedina alternativa partijsko zapošljavanje podobnih, uvjereni smo da će građani Herceg Novog shvatiti i podržati ovu našu ponudu od koje nijesmo spremni odustati ni po koju cijenu.

Zato pozivamo građane Herceg Novog da zajedno okrenemo novu stranicu upravljanja našim gradom i zauvijek odbacimo dosadašnje nakaradne partijske modele vođenja grada od kojih su imali samo štetu i grad i svi naši sugrađani, navodi na kraju saopštenja kandidatkinja za odbornicu Crnogorske, Aleksandra Bigović.

Plaćeni izborni program

Nema komentara