Aleksandra Bigović (Crnogorska): Želimo da osnažimo principe koji nas spajaju, kako u...

Aleksandra Bigović (Crnogorska): Želimo da osnažimo principe koji nas spajaju, kako u Herceg Novom, tako i na svakoj tački naše Crne Gore

1973
0
Podijeli

Osnovali smo Crnogorsku zato što zagovaramo sistem ideja, vrijednosti i ideala koji nismo prepoznali u djelovanju drugih političkih partija – navodi kandidatkinja za odbornicu izborne liste „Crnogorska”, Aleksandra Bigović.

Naše polazišne ideje zapisali smo u Cetinjskoj rezoluciji koju smo usvojili u januaru ove godine. Usvajanjem Cetinjske rezolucije prihvatili smo da se u praktičnoj politici borimo za zasnivanje Crne Gore na principima ustavnog patriotizma, potvrđivanju građanske lojalnosti, razvijanju ustavnih sentimenata i pridavanju posebnog značaja i vrijednosti Ustavu Crne Gore.

Picerija i restoran

Na izborima u Budvi za naše ideje glasalo je 8% građana, a i u Herceg Novom očekujemo odličan rezultat. Naša kampanja u Herceg Novom je časna, i sama sam ponosna što sam kandidatkinja na listi sa časnim Novljanima. A i istraživanja su jasna – poslije ovih izbora bez Crnogorske neće moći da se formira vlast u Herceg Novom.

Naše središnje interesovanje što se tiče politike, kako u Herceg Novom, tako i na svakoj tački naše države, tiče se toga kako da osnažimo principe i vrijednosti koji nas spajaju. Želimo da podstičemo građansku integraciju i razvitak naše države. Uvijek i svuda naglašavamo principe i vrijednosti koji nas spajaju.

Zato i u novskoj kampanji vrijedno radimo do pobjede. Pozivam svoje sugrađane u Novome da 7. maja glasaju za broj 7. Crnogorska – nego kako! – poručuje na kraju saopštenja Aleksandra Bigović.

Plaćeni izborni program

Nema komentara