Aleksandra Vučića opila mimoza

Aleksandra Vučića opila mimoza

15
Podijeli

Karavan Praznika mimoze bio je dio svečanog otvaranja 39. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, a pult Herceg Novog, u znaku cvijeta mimoze, posjetio je premijer Srbije, Aleksandar Vučić.

On je otvorio ovaj prestižni sajam, poslije čega je obilazeći izlagače zastao “opijen” mirisom mimoze. Njemu su grančice ovog žutog cvijeta, u čiju slavu traje praznik već 48 godina, poklonili i novski klovnovi.

Picerija i restoran

Pred brojnim posjetiocima prodefilovale su hercegnovske mažoretke i Gradska muzika, promovišući Herceg Novi i Crnu Goru.

Naša zemlja je promociju kao zemlja-partner na beogradskom Sajmu turizma započela juče karavanom Praznika mimoze kroz centar Beograda. Mimoza je dijeljena i na sinoćnjem prijemu koji su priredili Ambasada Crne Gore u Srbiji i Nacionalna turistička organizacije. Prijemu su prisustvovali brojni zvaničnici, partneri i privrednici.

Herceg Novi na beogradskom sajmu predstavlja lokalna Turistička organizacija, koja je za ovu priliku osmislila novi promotivni materijal i bogat prateći program.

Turistička organizacija Herceg Novi predstavlja se na zajedničkom izložbenom prostoru – sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma, Nacionalnom turističkom organizacijom, drugim lokalnim turističkim organizacijama, strateškim partnerima i turističkom privredom.

Beogradski 39. Sajam turizma održava se od 23. do 26. februara. Učestvuje oko 1100 izlagača iz 56 zemalja, te je ovo izuzetna mogućnost za predstavljanje turističke ponude Herceg Novog i cijele države, pod sloganom “Crna Gora, uvijek drugačija”

15 Komentari

  1. E blago kritičarima pa nemaju što drugo radit u životu! Zato i jeste tu- đe ste, i ničemu drugo i ne služite . 😀 😀 😀

    Svaka čast Turističkoj, bravo za sve….. <3

    3
    4
  2. Aleksandar Vučić je doživotno opijen Aleksandrom Vučićem. Čisto sumnjam da tu opijenost mogu da poremete i jaki opijati, a kamoli mimoza.

  3. Pa….ajde ako mislis tako ,politicki stav nikada nije orginalan izraz niti prestavlja dobro…:-P pileta zar mi nijesmo okusili vladara u roku tri decenije nezamjenjivog za cijeg mandata su pojedinci pokrali pola svega sto imamo…poznajes mozdA politicara da nije se okoristio u mandatu…

Ostavite komentar

*

code