Početna Društvo Ambulanta na Toploj od sjutra u glavnoj zgradi Doma zdravlja

Ambulanta na Toploj od sjutra u glavnoj zgradi Doma zdravlja

3

Ambulanta Doma zdravlja na Toploj, koja se nalazila u prizemlju solitera zgrade Novljanka, biće od sjutra preseljena u glavnu zgradu Doma zdravlja, obavještavaju iz ove zdravstvene ustanove.

Ovom reorganozacijom, kako objašnjavaju, poboljšaće dostupnost svih sadržaja Doma zdravlja Herceg Novi i izbjeći „kruženje“ pacijenata od ambulante Topla do glavne zgrade, te omogućiti pacijentima da u jednom dolasku obave i neke dijagnostičke procedure, konsultacije i dobiju svu terapiju na jednom mjestu.

Kao i do sada u timu ambulante rade dr Tanja Zgradić i medicinska sestra Ljubica Marjanović. Svi registrovani pacijenti će zdravstvenu zaštitu ostvarivati preko istog tima. Radno vrijeme tima je organizovano kao i za ostale timove izabranog doktora, u smjenama, kaže se na kraju obavještenja.

3 Komentari

 1. Zadovoljstvo, a narocito sigurnost mi uliva medicinsko osoblje, na celu sa eklantantnim menadzmentom Doma zdravlja HNovi.
  Hercegnovski Dom zdravlja je u rangu malih privatnih poliklinika u zemljama zapadne Evrope….
  Direktor g-din Bozovic posjeduje izvanredne organizacione vjestine ,a njegove saradnice su profesionalne i nadasve humane zene.
  Poucena, nazalost, “losim” iskustvom sa ostalima Domovima zdravlja u CG, ( narocito DZ PODGORICA- glavni grad CG I DZ BUDVA-“metropola”
  crnogorskog turizma) smatram da Dom zdravlja Herceg Novi, zahvaljujuci novom menadmentu, zasluzuje da dobije nagradu…plaketu kao najorganizovanija Ustanova primarne zdravstvene zastite na crnogorskom ptimorju, a i sire u regionu.
  Hvala ljubaznom i susretljivom osoblju….

  8
  2
 2. Odlična organizacija zdravstvene službe i uopšte u Domu zdravlja Herceg- Novi,posle duže vremena sve funkcioniše besprekorno. Na ljekarske preglede se dosta kraće čeka,osoblje podmlađeno,svi fini i ljubazni ,za razliku od situacije od prije 5 godina kad se sestrama nisi smio obratit . Izgleda da je ekonomista na čelu ustanove ipak pun pogodak!

  25
  2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code