Američki NBC u Herceg Novom: Snimaju reportažu o PVK Jadran

Američki NBC u Herceg Novom: Snimaju reportažu o PVK Jadran

1
Podijeli

Jedna od najpoznatijih svjetskih TV kuća, američki NBC proteklog četvrtka snimao je reportažu o vaterpolu i vaterpolo klubu Jadran, na bazenu na Škveru. Riječ je o TV serijalu poznatog svjetskog putnika i novinara, Josh Garcia, čija emisija nosi njegovo ime “Josh Garcia svjetski putnik” . Serijal se  emituje na NBC televiziji i na Voyager kruzerima.

Kao domaćini poznatom voditelju su bili zlatni momci sa juniorskog Evropskog prvenstva sa Malte, koji su Josh-u pokazali svoje umjeće u bazenu, te zajedno sa njim obavili jedan vaterpolo trening.

Picerija i restoran

– Kompletna ekipa NBC bila je fascinirana trofejnom salom kluba, te je u njoj snimljeno dosta kadrova. Koncept emisije je da Josh Garcia obilazi interesantne destinacije diljem svijeta, upoznaje kulturu i običaje. Svaka emisija donosi nove, nevjerovatne destinacije i stvari koje lično Josh isproba. Tako je i bilo na Škveru, nakon obilaska trofejne sale poznati voditelj se pridružio mladim vaterpolistima u bazenu. Smisao serijala je da se upoznaju lokalne specifičnosti, tradicija i sve to lično proba – kaže nam direktor PVK Jadran, Miloš Mračević.

Za poznatog voditelja ovo je bilo potpuno novo iskustvo, te ja nakon  treninga konstatovao da je vaterpolo izuzetno težak, ali da je uživao. I za mlade šampione ovo je bilo sasvim neobično iskusto ozbiljnog TV snimanja, na kojem su neki kadrovi više puta ponavljani.

Snimana emisija će se kroz par mjeseci emitvati na NBC-u, a zatim i na Voyager kruzerima.

Više o ovoj TV emisiji na www.nbc.com/the-more-you-know/exclusives/the-voyager-with-josh-garcia

1 komentar

Ostavite komentar

*

code