Amerikanci snimaju putopisne emisije u Tivtu, Kotoru i Budvi

Amerikanci snimaju putopisne emisije u Tivtu, Kotoru i Budvi

2
Podijeli

tivat rj 112015Američka televizijska kuća ASSOCIATED TELEVISION INTERNATIONAL, u saradnji sa producentskom kućom BALDUČI FILM d.o.o. iz Zagreba, snimaće emisije “Laura McKenzie’s Traveler” i “Elizabeth Stanton’s Great Big World”, u Tivtu, Kotoru i Budvi u periodu od 27. do 30. jula.

Emisije se bave prikazivanjem kulture, hrane, prirode i ponude svjetskih turističkih destinacija, a biće snimljene dvije epizode o prirodnim ljepotama koje Crna Gora nudi kao turistička destinacija.

Picerija i restoran

Emisija se emituje na preko 130 kanala u Sjedinjenim američkim državama, te u 44 različite zemlje svijeta. Crna Gora je zemlja koju gosti iz SAD-a posjećuju u sve većem broju i ova emisija će doprinijeti dobroj promociji Crne Gore.

Turistička organizacija Tivta je predložila televizijskoj ekipi lokacije u gradu, koje mogu snimati u okviru njihove posjete gradu Tivtu, a oni će procjeniti šta je od ponuđenog u fokusu njihovog interesovanja. U programu su Veliki Gradski park, Centar za kulturu Tivat, Gornja Lastva, Lustica bay, marina Porto Montenegro i dr.

TO Tivat je takođe pripremila i “welcome” pakete sa propagandnim i reklamnim materijalom. Ekipa će imati priliku da prisustvuje i prvom Festivalu uličnih performera „Inart“ i zabilježi najinteresantnije događaje.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code