Anđela Ivanović: Bez Crnogorske neće moći da se formira vlast u Herceg...

Anđela Ivanović: Bez Crnogorske neće moći da se formira vlast u Herceg Novom

4444
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Povodom današnje akcije Crnogorske u Igalu i velikog broja sugrađana – simpatizera Crnogorske u tom mjestu, građanima i medijima se obratila Anđela Ivanović, predsjednica Programskog savjeta Crnogorske i predsjednica odborničkog kluba Crnogorske u SO Budva.

–  Mi iz Crnogorske smo danas u Igalu, naši kandidati za odbornike izborne liste “Crnogorska” Herceg Novi razgovaraju sa građanima Igala. Najveći broj pitanja građana Igala odnosio se na naziv naše partije i liste u Herceg Novom – Crnogorska. Kako Crnogorska i građanska istovremeno? Nema ništa čudno u tome da se u državi Crnoj Gori jedna partija zove Crnogorska, s obzirom da je Herceg Novi – Crna Gora i neodvojivi dio Crne Gore, a u budućnosti se, naravno, mora i razvijati kao sastavni dio Crne Gore, pojašnjava Ivanović.

Picerija i restoran

–  Ne vidim ništa neobično u tome da mi kao partija učestvujemo na izborima i borimo se za najbolji interes grada Herceg Novog i države Crne Gore, dodaje Ivanović.

Kako naglašava, Crnogorska se zalaže za koncept ustavnog patriotizma, poštovanje normi koje su ustanovljene u Ustavu Crne Gore kao i za razvoj ustavnih sentimenata koji podrazumijevaju stvaranje uslova za konačno prevazilažnje politike podjela koja ometa naš razvoj u svim sferama.

–  Ono što danas sa sigurnošću mogu da tvrdim, nakon svih anketa i istraživanja koje smo obavili, jeste to da vlast u Herceg Novim neće moći da se formira bez Crnogorske. Građani će 7. maja znati da odaberu. Naravno, broj 7. Crnogorska – nego kako!“, zaključuje Ivanović.

Plaćeni izborni program

Nema komentara