Anđela Mršić: NEĆU DA PAKUJEM KOFERE!

Anđela Mršić: NEĆU DA PAKUJEM KOFERE!

4330
0
Podijeli

Mlada Novljanka Anđela Mršić, studira hotelijerstvo, ali kaže da ne vidi perspektivu u svom gradu – Herceg Novom.

– Ovdje gdje stojim je nekada bio Hotel Tamaris, a sada je neuređen parking, ruglo na pjeni od mora. Malo naprijed je Hotel Igalo koji takođe godinama ne radi. Preko puta zaliva je Hotel Rivijera koji takođe neće raditi ovog ljeta. Sve je srušeno i uništeno. Hotelsko preduzeće Boka je nekada imalo 2,5 hiljade kreveta, a danas radi samo Hotel Plaža koji je spao na dvije zvjezdice. Gdje ću ja sjutra da radim?!, pita se ova djevojka koja je odlučila da se bori za svoju budućnost i priključila se Građanskoj listi za Herceg Novi – Mišo Škobalj na lokalnim izborima u Herceg Novom.

Picerija i restoran

-Ne želim da se predam i da spakujem kofere. Ovo je grad u kojem sam odrasla, za koji me vežu snažne emocije i želim da ovdje stvaram porodicu, kaže Anđela.

Građanska lista za Herceg Novi Mišo Škobalj odlučila je da ne drži promotivne konvencije u Herceg Novom, već da novac koji bi dali za to ulože da koliko toliko urede grad pred sezonu.

– Nama Novljanima je dosta dijeljenja i praznih obećanja. Želimo da u Herceg Novome rade isključivo Novljani. Ovo nije politika. Ovo je borba za budućnost naše djece, kaže Aleksandar Škobalj.

Plaćeni izborni program

Nema komentara