Početna Društvo Anđela Vukčević spasila život starijem čovjeku

Anđela Vukčević spasila život starijem čovjeku

14

Da spasioci na kupalištima zasita spasavaju živote i to ne samo u moru potvrđuje i primjer sa hotelske plaže na Toploj u Herceg Novom.

Anđela Vukčević je spaslilac na plaži hotela „Hunguest Sun Resort“ i danas oko podne pritrčala je u pomoć onesvijšćenom čovjeku. Kako pričaju očevici, čovjek je bio u predifarktnom stanju. Izgubio je puls i uslijedila je reanimacija, za što se spretno postarala Anđela.

Picerija i restoran

Na svu sreću djevojka je vratila čovjeka u život, a potom je stigla hitna medicinska pomoć.

Spasiteljka Anđela na plaži „Hunguest Sun Resorta“, kao dobri anđeo.

14 Komentari

 1. Kakav pritisak primitivizma i zluradosti, ne može se disati! Ne može nas spasiti milion spasilaca! Zašto privatni i prosti komentari nerealizovanih botova? Djevojka radi svoj posao, očito dobro i savjesno! Ili pohvalite, gentlemani, ili, ako ne možete zbog sujete i kompleksa, barem nemojte nesuvislim i nekulturnim komentarima još više ukopavati sami sebe. Bravo za curu, bravo za stotine momaka i djevojaka, koji pošteno i časno rade i trude se, u vremenu i na prostoru koji, očito,preferira negativnu selekciju i negativne primjere.

  9
  2
  • Posto uglavnom kritikujemo, jer smo okruzeni onima koji ne znaju svoj posao, red je da pohvalimo kada neko radi dobro ono za sta je placen.
   Zar Vas niko nikad nije hvalio? Zao mi je da Vam to kažem ali – vidi se.

   13
   1
 2. Kakva majka takva i cerka. Bravo ljepotice! Ovo je familija sa najljepsim brojem zena a sve divne u duši kao i spolja!
  Sutra svi na kupanje na Toplu! Ima li bolje reklame? 😉

  32
  13
 3. Pa kakve veze ima pijan il ne,činjenica je da mu je pomoć bila potrebna i da je mlada i lijepa Andjela znala što i kako uraditi.Svaka joj čast..jednoj porodici će se član vratiti kući.Zar to nije veliko djelo..

  53
  5

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code