ANDRIJA POPOVIĆ U MOSTARU NA STAROM MOSTU

ANDRIJA POPOVIĆ U MOSTARU NA STAROM MOSTU

288
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

MostarNa poziv gradonačelnika Mostara Ljuba Bešlića, potpredsjednik Opštine Kotor Andrija Popović prisustvovao je  u Mostaru tradicionalnim skokovima sa Starog mosta.

Ova sportsko-turistička manifestacija, jedan od simbola grada Mostara, održana je 446. put, a u publici je bilo više gradonačelnika i predstavnika opština iz cijelog regiona. Stari most, prepoznatljivi simbol grada Mostara, čuvar je priča o istoriji, arhitekturi i ljudima tog kraja. Jednu od specifičnih mostarskih priča nastavljaju skakači sa Starog mosta, reprezentujući hrabrost, odvažnost i zdrav način života, tradicionalnim skokovima u zelenu, biserno čistu Neretvu, najveću hercegovačku rijeku.
Gradovi Kotor i Mostar imaju izvanredne odnose koji su prije dvije godine krunisani Deklaracijom o saradnji na zajedničkom apliciranju za XIX Mediteranske igre 2021. godine, zajedno sa gradom Dubrovnikom.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code