Početna Naslovna Andrija Radman: Nemoguće je održati 15. prije 14. sjednice

Andrija Radman: Nemoguće je održati 15. prije 14. sjednice

21

Još prošlog petka, prije ijedne pokrenute Inicijative, dogovoreno je da svakog petka u 9 časova, do izbora, bude održavan Kolegijum predsjednika Skupštine, a na prošlom Kolegijumu usaglašeno je da sjutra pričamo o budžetu, kazao je Radiju Jadran predsjednik Skupštine Opštine Herceg Novi, Andrija Radman.

   On je istakao da vanredna sjednica o budžetu, stop naknadno traže iz opozicije, ne može biti održana prije sjednice o njegovom razrješenju, koja je već zakazana, jer bi to bila 15. vanredna sjednica, a ona se ne može održati prije 14-te.

– Nemoguće je održati 15-tu prije 14. sjednice. Nemoguće je da predsjednik koji će biti, ili barem oni kažu da će biti razrješen, na 14. sjednici, potpiše Odluku koju će izglasati na 15. Tu je puno problema formalne prirode, ali vjerovatno opozicija voli da “potrči”, pa ćemo to, nadam se, sjutra razjasniti na Kolegijumu i postići koncenzusom oko toga – kazao je Radman.

On je dodao da će ujutru pozvati na konsultacije šefove klubova odbornika, pošto je nejasna njihova želja, s obzirom da je već zakazana jedna vanredna sjednica Skupštine o razrješenju predsjednika Skupštine.

Radman će na Kolegijumu zamoliti predstavnike opozicije da pojasne svoj plan, s obzirom da su njihovi zahjtjevi zbunjujući.

21 Komentari

 1. Radmane kad ste smjenjivali Niksu i postavljali Acimovicku onda je moglo ekspresno a kakav ste strucnjak sud je dao ocjenu nego polako spremaj se pa na kafu na punpu Petrola kod Volija svi su tvoji tamo.

  15
  10
 2. Nasem Andru su oborene dvije presude na Upravnom sudu. Prema obicajnom pravu trebao je dati ostavku sam toliko o njegovom znanju I vjestinama.
  Ne predstavljajte ga kao perjanicu crnogorskog kadra koje ce nas staviti rame uz rame sa modernim civilizacijama koje su tu na par koraka od nas. Jer nije! Nedostaje mu etike u radu!!!!
  Sramota me je sta se rad ovom gradu. Ako ne postujemo pravne tekovine drustva ne.postujemo ni sebe!
  E da draga opozicijo NEMATE POJMA TEK VI!!!!! SVI STE VI MICA KONJEVIC u obrazovanju

  7
  7
 3. Ovi bez potrebe filozofiraju. Neka donesu ili nr donesu budzet. Nisu oni krivi sto su dps i DRK cekali zadnju uru.Neka to bude briga nove vlasti.

  5
  2
 4. Gledam sada Vucica na predstavljanje u Vranju, a u vezi predsednicke kampanje u Srbiji, pa se pitam, Boze hoce li ikada u Crnoj Gori ili Herceg-Novom se pojaviti politicar koji nece morati puno da govori narodu, jer ce njegov rad i rezultati tog rada govoriti sve o tom patrioti u pozitivnom smislu?

  7
  7
 5. Jos jedna i politicka i eticka pobjeda DPS. Mozemo da mislimo da su najgori, ali su i takvi cudo spram ostrvljenih primitivnih diletanata. Andrija je, sam ili sa strankom, zakucao trojku poslije koje moze trenutno i da izgubi, ali se zna pobjednik u konacnom rezultatu. Opozicija se nanjeskala, a zna se kakve se ribe nanjeskaju. Jedini argument koji ostaje bice nacionalisticko urlikanje, ali na njega nece pristati ni dio opozicije ako imalo drzi do sebe. Mada, vidjeli smo, tu niko ne drzi ni do sebe ni do Herceg Novog.

  9
  7
 6. Najviznija stvar je smjena radmana a ostalo je manje bitno. Od cjele opozicije sa sastanaka samo ce jedna partija bit ozbiljan igrac u buducoj vlasti a ostali koji prodju bice tu ali nebitni…

  6
  8
 7. Za ovog anonimusa, sto bi da se gađa paragrafima i članovima statuta i poslovnika
  Samo naivan i lakovjeran može povjerovati da su presude produkt neznanja, Radman je iskusni izvršilac svoje partije, igralo se i na rezervne varijante i sve smišljeno ! DPS nije naivna partija i za svoj naum su kadri osmisliti i najnevjerovatniji scenario, tako i ova igranka je smišljena, mislite da je espresno sazvao sjednicu za svoje razrjesenje zato sto želi da se dodvori ovim ekspertima ili zato da neznalice potpuno matirao u dva poteza

  27
  12
 8. #Goran D
  Kralju oni su redovnu počeli u decembru i još je nijesu završili tako da se ni redovna ni vanredna ne mogu odrzati dok se ove počnete i zakazane ne završe … neka smjene čovjeka i onda rade šta ih volja ili bi da malo zakomplikuju svima život nebulozama.

  14
  7
 9. Moj Andrija nijesam ti “fan”,ali sa ovim iz opozicije na tvojoj sam strani.Samo sa njma cuvaj zivce jer oni ovakvi kakvi su svi zajedno 1% tvog znanja i pameti.

  26
  20
 10. Ja ne razumijem ovdje ništa, sto sad prvo budžet pa smjena Radmana? Ako imaju većinu, sto isti dan ne idu redom, smjene Radmana pa usvoje budžet?!? Nije valjda da opozicija već priznaje da su se dogovorili samo da izvrše smjenu, a za dalje nema dogovora… ili nema kandidat ili je kandidata previše.

  16
  10
 11. Svaki predsednik skupstine bi se trebao pozvati na clan statuta ili poslovnika kada zeli nesto da saopsti javnosti.Posto ovdje to nije slucaj jasno je da je rijec o predizbornoj kampanji.Prisjetimo se izjava kada su imenovanja i razresavanja predsjednika opstine bila u pitanju, kada se takodje nije konsultovao statut i poslovnik..

  20
  14
 12. Ok ako je nemoguce iz formal.razloga ko sprecava g. Radmana da jednu zakaze recimo redovnu za 13.3. ako to kolegij prijvati i ako smo svi dobronamjerni. Najlakse je sve politizovati i loviti greske.

  17
  16
 13. Vala I ti Andrija sad. Jedva naucili do 10 na drvene racunaljke, a ti s kompjuterima pa cak do 20. Nije fer. Zar NE znas s kim imas posla. Ih do 20.

  21
  10

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code