Početna Turizam Android aplikacija Enjoy Montenegro Coast: Offline Guide – sve o crnogorskim plažama

Android aplikacija Enjoy Montenegro Coast: Offline Guide – sve o crnogorskim plažama

0

Od ovog ljeta crnogorske plaže dobile su vodič u formi offline android aplikacije. Enjoy Montenegro Coast: Offline Guide namjenjen je prvenstveno turistima, posjetiocima crnogorskog primorja, kako bi lakše odabrali željenu plažu, ali i mještanima koji žele da bolje upoznaju crnogorsku obalu, saopšteno je iz Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom.

Aplikacija sadrži preglednu offline mapu sa informacijama o odabranom kupalištu, marini ili zaštićenom području na obali, na dva jezika – crnogorskom i engleskom.

Picerija i restoran

Prilikom odabira kupališta aplikacija će izračunati kilometražu od trenutne lokacije korisnika, a potom iscrtati najkraću rutu do odredišta.

U padajućem meniju korsnik može izdvojiti plaže ili marine sa prestižnim ekološkim priznanjem Plava zastavica, a u Crnoj Gori ima ih ukupno 30. U svakom trenutku korisnik može provjeriti kvalitet morske vode na oko 100 kupališta duž crnogorske rivijere.

Aplikaciju je kreiralo JP Morsko dobro koje upravlja crnogorskim plažama i obalnom infrastrukturom (marinama, lukama, pristaništima, privezištima).

Enjoy Montenegro Coast: Offline Guide android aplikaciju preuzmite besplatno na Google Play Store-u.

Jednom preuzeta aplikacija funkcioniše u offline režimu, odnosno nije potrebna internet konekcija za njeno korišćenje.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code