Početna Sport Anja Pešić i Bojana Radnjić na Fiba kampu u Sloveniji

Anja Pešić i Bojana Radnjić na Fiba kampu u Sloveniji

3

Članice ŽKK ”Primorja”, trenerica Anja Pešić i igračica Bojana Radnjić predstavljaju Crnu Goru na FIBA kampu koji se održava u Postojni (Slovenija) od 11. do 17. jula.

Odlično plasirano Primorje privlači pažnju eminentnih košarkaških poslenika, stoga je uslijedio i poziv na FIBA kamp, gdje će imati priliku da razmijene iskustva sa najboljim evropskim trenerima i igračicama.

Anja Pešić, trenerica Primorja je jedna od perspektivnih i najmlađih trenera Crne Gore, a evo šta je za naš portal izjavila prije odlaska na kamp:

“Zadovoljstvo je dobiti poziv za FIBA kamp, a još je veće zadovoljstvo, znajući da predstavljamo Crnu Goru. Očekivanja su mi velika, a nadam se da će se ta očekivanja i ostvariti, a sve, zavisno od uloženog truda. Sada idem kao trener i vjerujem da ću se u Herceg Novi vratiti sa kompletnijim košarkaškim znanjem i većim iskustvom. Srećna sam i radosna što ću biti dio kampa, a takođe vjerujem da ćemo Bojana i ja ispuniti očekivanja našeg kluba i našeg grada”.

Igračica Primorja, Bojana Radnjić (2005. godište) na kamp ide kao najmlađi učesnik, a njen izuzetni talenat i kvalitet, odlična igra u pionirskoj, kadetskoj i juniorskoj selekciji Primorja, kao i u WABA ligi, bila je preporuka za poziv na eminentni kamp. Perspektivna Radnjić će sigurno imati šta da pokaže na terenima u Sloveniji, a nadamo se da će obje predstavnice našeg grada privući veliku pažnju evropskih stručnjaka.

3 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code