Anketa i sugestije za unaprijeđenje kvaliteta bavljenja sportskim aktivnostima

Anketa i sugestije za unaprijeđenje kvaliteta bavljenja sportskim aktivnostima

3
Podijeli

Na predlog Radne grupe za izradu strategije razvoja sporta za Opštinu Herceg Novi za period 2018-2021, Sekretarijat za društvene djelatnosti i sport objavio je anketu za sve zainteresovane građane, na temu bavljenja sportom ili sportskom rekreacijom, saopšteno je iz Službe za informisanje Opštine.

Kako je navedeno, Anketni listić je potrebno preuzeti na linku, popuniti i po mogućnosti skenirati i poslati na e mail adrianakovacevic36@gmail.com, predati u prostorijama MZ kojoj anketirani pripada ili popunjeni anketni listić predati na Građanski biro Opštine od 8 do 14 časova, gdje takođe mogu doći, popuniti i predati listić.

Picerija i restoran

Rezultati dobijeni na osnovu ankete koristiće se u izradi Strategije razvoja sporta u Opštini Herceg Novi za period 2018-2021. godine.

U anketi mogu učestvovati svi zainteresovani građani Herceg Novog i sugerisati na koji način unaprijediti uslove za bavljenje sportom ili sportskom rekreacijom.

3 Komentari

  1. Ne razumijem zasto cenzurisete konstruktivne komentare u kojima nema uvreda ni ruznih rijeci vec ciste cinjenice.Ralevic Radovan je uspio za godinu dana da unisti sve sto su godinama razvijali Morovic Savo i Odalovic Zoran.Zajednistvo,razumjevanje,osjecaj za sve sportove i izlazenje u susret svima u granicama mogucnosti.Doticni novi direktor je za samo godinu dana posvadjao radnike,donio atmosferu straha a sportove unazadio godinama.Jedina konstruktivna sugestija za vladajucu garnituru je da covjeka vratite da igra fudbal i dovedete profesionalca na mjesto direktora inace ce nam djeca sve vise biti po ulicama a sve manje u sportu.G-din Morovic je uvijek svima izlazio u susret i u prijatnom razgovoru pokusavao da pomogne.Ovaj umisljeni direktorcic je totalni promasaj

  2. Postovani , sport su mladi a ne raznorazni bokserski sampioni , sredocjecni ribari , vaterpolo i teniski veterani , “profesionalci” iz fk Igala , sport je omoguciti besplatno djeci da se bave sportom. Pobrkali ste stvari.

    6
    1

Ostavite komentar

*

code