ŠANSA ZA POSAO U HOTELU REGENT PORTO MONTENEGRO

ŠANSA ZA POSAO U HOTELU REGENT PORTO MONTENEGRO

0
Podijeli

hotel regent1 rjMenadžment hotelske grupe Regent Hotels & Resorts poziva sve zainteresovane kandidate da se prijave za slobodna radna mjesta i postanu dio njihovog internacionalnog poslovnog tima u novom Regent Porto Montenegro Hotel & Residences.
Menadžment hotela, tokom novembra i decembra, ponudiće potencijalnim kandidatima pozicije finansijskog kontrolora, direktora prodaje i marketinga, glavnog kuvara, menadžera ljudskih resursa, glavnog inženjera, menadžera restorana i IT menadžera.

Već početkom 2014. godine biće oglašena slobodna radna mjesta na pozicijama Front Office menadžera, glavne domaćice hotela, menadžera organizacije događaja… michael posh rjPlanirano je da hotel zaposli ukupno oko 150 radnika – saopštavaju iz menadžementa, na čijem je čelu odnedavno Michael Posch.
Posch ima 20-ogodišnje iskustvo u hotelijerskoj industriji u Njemačkoj, gdje je vodio i najveći hotel sa preko 1000 soba. On je nedavno za Radio Jadran kazao da mu je pravi izazov raditi u ekskluzivnom hotelu Regent u Porto Montenegru i prelijepoj Crnoj Gori. Plan je prvo angažovanje ljudi na rukovodećim mjestima.
Inače, otvaranje novog hotela ove prestižne azijske hotelijerske grupe, koja je sinonim za glamur, i besprekornu uslugu, planirano je u ljeto 2014. godine u naselju Porto Montenegro u Tivtu. Izvođač radova je kotorski Yu briv.
Zainteresovani kandidati sa iskustvom u hotelijerstvu i ugostiteljstvu, po mogućnosti u međunarodnim i elitnim objektima, biografiju na engleskom jeziku sa fotografijom treba da proslijede na e-mail adresu: careers.pm@regenthotels.com .
Više informacija na website-u: www.regenthotels.com/EN/Group/Careers/Job-Openings

Picerija i restoran

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code