Početna Društvo Apel UP: Izbjegavajte vožnju u najtoplijem dijelu dana

Apel UP: Izbjegavajte vožnju u najtoplijem dijelu dana

2

Uprava policije apelovala je na vozače da tokom vikenda, u susret pojačanoj frekvenciji saobraćaja naročito ka primorskom regionu, da saobraćaju u vrijeme kada je to za njih i saputnike najbezbjednije i najpovoljnije u odnosu na najavljene povećane dnevne temperature.

„Takođe, skrećemo pažnju vozačima da: vožnju prilagode uslovima i stanju na putevima, poštujući saobraćajne propise, doprinesu svojoj i bezbjednosti ostalih učesnika u saobraćaju, kao i smanjenju broja saobraćajnih nezgoda sa najtežim posljedicama“, navodi se u saopštenju.

Uprava policije će nastojati, da kroz pojačano prisustvo saobraćajne policije i pojačene kontrole učesnika, doprinese nesmetanom i bezbjednom odvijanju saobraćaja.

2 Komentari

  1. Takodje bi se neko trebao pozabavit voznjom električnih trotineta po šetalištu.
    Pakao šta se radi ,vozare ih u ful brzini nalijeću i prolijeću bez svjetala koje nepale da ustede baterije i samo se ceka kad ce koje dijete da strada kao svi prisutni na setalistu !!!!

    17
  2. Izbjegavajte vožnju paetijski aktivisti razvoze betonnnit rivijeru i Drenivik. i lihevi i desni. Trka je ta glasove.Jedsn mikser platiš drugi je gratis

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code