Početna Servis Apel vozačima: Pomjerite vozila iz centra Herceg Novog i Igala, radi svečanog...

Apel vozačima: Pomjerite vozila iz centra Herceg Novog i Igala, radi svečanog otvaranja 50. Praznika mimoze

8

Radi nesmetanog i bezbjednog otvaranja 50. Praznika mimoze iz lokalne uprave mole sve vozače da do 17:30 časova uklone svoja vozila iz centra Igala i Herceg Novog.

Kako je saopšteno iz Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora, povorka Praznika mimoze krenuće večeras sa Trga Nikole Đurkovića do platoa ispred hotela „Igalo“ gdje će koncertom Zdravka Čolića biti otvoreno jubilarno izdanje festivala.

Picerija i restoran

Zbog toga je važno da vozila budu pomjerena sa parkinga na sljedećim dionicama:

 • u centru grada, u Njegoševoj ulici, od parka hotela Boka do ulaza u šetačku zonu
 • u Igalu, od raskrsnice Pete crnogorske brigade i Ulice Sava Ilića (parking nekadašnjeg hotela „Tamaris“) do raskrsnice Njegoševe i Osječke ulice (restoran „Galeb“)

Služba komunalne policije zahvaljuje svim vozačima na razumijevanju, te što će na ovaj način olakšati organizaciju spektakularnog otvaranja 50. Praznika mimoze.

Iz lokalne uprave podsjećaju da će danas zbog nesmetanog i bezbjednog odvijanja manifestacija u okviru 50. Praznika mimoze biti na snazi privremena zabrana saobraćaja za sva vozila:

 • u Njegoševoj ulici, na potezu od zgrade „Novljanke“ na Toploj do početka Ulice Save Kovačevića, u periodu od 18.30 do 20.30 časova
 • u Ulici Sava Ilića u Igalu, na potezu od ukrštanja sa ulicom V crnogorske (bivšeg hotela „Tamaris“) do zgrade „Novljanke“ na Toploj, u periodu od 18.30 do 01 sat.

Sjutra, 2. februara biće zabranjen saobraćaj za sva vozila priobalnim putem od Zmijica do Bijele, u periodu od 7 do 14 časova, tokom održavanja tradicionalne Fešte od mimoze, ribe i vina.

8 Komentari

 1. Nije za ovo al bih voljela pitat
  Da li je istina da vrtići iz HN dobijaju zamjenicu direktorice mimo javnog konkursa. Po gradu je velika priča za to mjesto.
  Hvala radiju na prostoru.

 2. 15 dana im se kaze da ce kisa lose vrijeme da odustanu od vani ili otkazu za drugi dan al dzaba.Da mogu oni kafici i narod sto prodaje zaradit sto ..ovako i oni koji su mislili doc nece.Glasah za vas al stvarno ko vodi grad totalni debakl.sve ne pismeni ljudi i ovi i oni.sudjeno na propast.

  20
  3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code