Apsolutna dominacija mlađih kategorija plivača Jadrana na takmičenju u Budvi

Apsolutna dominacija mlađih kategorija plivača Jadrana na takmičenju u Budvi

2
Podijeli

Plivači PVK Jadrana Carine na takmičenju pod nazivom “Dani Budve”, organozovanom za najmlađe plivače u pet takmičarskih kategorija (za godišta od 2011. do 2007. u muškoj i ženskoj kategoriji), proteklog vikenda uspjeli su da osvoje čak 31 od ukupno 44 zlatne medalje.

Jadranaši, koji su nastupili sa 37 plivača, ostvarili su najbolji timski razultat, a posebno se istakla Bjanka Bulajić sa 5 osvojenih medalja. Bez konkurencije za svoja godišta bili su Danilo Stupar, Mina Cvjetičanin i Anđela Radojičić. Njih troje osvojili su po 4 zlata.

Picerija i restoran

Na takmičenju su čestovali  klubovi iz Crne Gore: Budva, Stari grad Budva, Primorac i Jadran carine. Nastupilo je ukupno 200 plivača.

Medaljama su se okitili i Džordan Đuričković  bronza, Viktor Andrić dvije bronze, Filip Malović  srebro, Jelena Marić  bronza, Vjera Bulajić   zlatno i 2 srebra, Nevena Bošković 3 zlata i  srebro, Matija Kosić 2 zlatne i  srebrna, Slobodan Radanović  bronzana, Miloš Nikezić 3 zlatne i  srebrna, Luka Novaković  srebro i  bronza, Bjanka Bulajić 2 zlatne, 2 srebrne i  bronzana, Katarina Vujović  bronzana, Luka Kovačević  srebrna i  bronzana, Vukašin Gojković  zlatna i  bronzana, Andrej Jovanović 2 zlatne i 2 srebne, Lazar Janković  zlatna, Miodrag Ivović  bronzana, Stefan Vrećo 2 zlatne i  srebrna, Uroš Sijerković 2 zlatne i 2 srebrne i Vuk Radanović 2 bronzane.

Trenerice ekipe Željka Ivičević i Milica Ćorović.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code