Asfalt kroz Ratiševinu

Asfalt kroz Ratiševinu

18
Podijeli

Lokalni put u naselju Ratiševina prvi put je presvučen slojem asfalta, što su više godina inicirali mještani.

Radove je finanisirala Opština Herceg Novi u iznosu od 20.000 eura, a učešće mještana iznosilo je oko 3.500 eura, obavještavaju iz opštinskog Sekretarijata za komunalne djelatnosti i ekologiju. Oni su zajedno sa Sekretarijatom za društvene djelatnosti i sport koordinirali ovim aktivnostima.

Picerija i restoran

Sanirana je dionica postojećeg, makadamskog puta od „Sky sat-a“ do crkve Sv Trojice i mjesnog groblja, u dužini od oko 400 metara.

Važno je napomenuti izuzetnu saradnju mještana i Mjesne zajednice sa nadležnim opštinskim Sekretarijatima. Svi mještani učestvovali su, u skladu sa svojim mogućnostima, u prikupljanju sredstava za pripremne radove, pomagali tokom izvođenja radova, što je za svaku pohvalu, navode iz lokalne uprave.

18 Komentari

 1. A od kineskog do rusa gde setacka staza ljeti dneno prode 100stranaca…..mica nezaboravi toplu dva…ti nas zaboravljas …andricka je skoro poznanik a mi braca iz detinjstva……procitaj ovo Kapetane

 2. 400 m puta, 200 m trotoara juce. Sprda li se ko ovo? Glavna gradska ulica razrovana, vozi se slalom zbog rupa. O sporednim da ne pricamo. Infrastruktura generalno nikakva, grad je zestko zapusten. Nikakva ozbiljna ulaganja se ne desavaju, cak niko i ne prica o njima…

  5
  2
 3. Red bi bilo da onaj ko piše- Nepotizam- bar zna elementarno gdje se koje naselje nalazi u našoj opštini. Zaseok Šipak je dio Ratiševine. Zaseok Podplanina ili Andrići je zaseok Mojdeža. Ovo asfaltiranje je bilo na Šipku u Ratiševini , a to sa Andrćima u Mojdežu nema baš nikakve veze.

  13
  1
 4. 21 vijek 300 m asfalta i to vam je podvig uz samodoprinos mjestana .E jadne opstine drzave vlasti itd .Morra da ce neki rukovodilac nesto zidati ili praviti

  6
  4
 5. Svak sređuje do i oko svoje kuće vazda.Čudo jedno kako ne može nikad nekim redom .Eto zato samo jedna partija može da opstaje decenijama iako nije idealna .

  6
  2
 6. Predjite malo granicu pa po selima u Konavlima vidite kako se rade putevi. Šta je ovo bez ivičnjaka bez drenaže vode itd. Bacimo asfalt i to je to. To sto će sve da propadne brzo i rupe da nastanu i da se ruba po ivicama to nema veze.

  25
  5
 7. Bravo Ratiševljani, čestitam vam asfalt i želim da vam se sve želje i u budućnosti ispune. Da li Opštinska Vlast ima sluha za presvlačenje asfaltom 300 metara puta i postavljanja gradske rasvjete od hale Rostovića do kuće Braće Špirto, jer je prethodna vlast sve završila do kuće istaknutog aktiviste DPS-a, a ostatak naselja je “POLITIČKI KAŽNJEN”?

  18
  6
 8. odlično, samo da asfalt izdrži i da je uradjena dobra podloga.. zabraniti kamionima prolaz da ne ispuca asfalt.. i da se za sva sela na teritoriji opštine poprave (prošire) putevi..

  21
  2
  • Pameti, kako će se selo razviti, ako do njega ne budu mogli doći kamioni. Valjda je rješenje u dovoljno debelom sloju i kvalitetu asfalta, da može da trpi i kamione, kao bilo koji drugi asfalt na svijetu.

   4
   5
 9. Prvi posao vam je da asfaltirate put do kuce glavne komunalne policajke a sto je kroz Igalo i grad ko kroz Bejrut to nikom nista… kuku nama jadnijema ko nas vodi i dje nas vodi!!!!

  22
  17
  • Glavna komunalna policajka je iz Mojdeza,a asfaltirano je do Ratisevine,tj do malo prije i malo poslije kuce bivseg predsjednika skupstine…A slazem se da je i kroz grad put katastrofa.

   1
   1

Ostavite komentar

*

code