Početna Društvo Asfalt na putu kroz Sušćepan, slijede betoniranje na Toploj 3 i asfaltiranje...

Asfalt na putu kroz Sušćepan, slijede betoniranje na Toploj 3 i asfaltiranje Tijesnog klanca

19

U naselju Sušćepan jutros je završeno asfaltiranje dvije dionice, odnosno dva kraka puta dužine 1300 metara, koji prolazi kroz naselje. Radove su finansirali Opština Herceg Novi, u saradnji sa MZ Sušćepan-Ratiševina-Trebesin i građanima, koji su obezbijedili 20 hiljada eura.

Pripremni radovi za betoniranje oko 140 m dugog lokalnog puta izvode se trenutno u naselju Topla 3, navodi sekretarka za lokalnu samoupravu, Vesna Samardžić.

– Građani su se samoorganizovali za skupljanje sredstava i izvođenje radova, pa za par dana očekujemo da će i ta dionica biti završena. Drugi dio puta kroz Tijesni klanac, dužine oko 600m bi trebalo da danas u toku dana i sjutra bude asfaltiran – navodi ona.

Samardžić je kazala da je ta dionica, koja povezuje Mojdež i Sutorinu, prilično oštećena tokom poplava prošlog mjeseca. Na pojedinim mjestima put je bio u prekidu.

Kada je riječ o putu na Toploj 3, građani su sakupili oko 8 hiljada eura, a Opština je obezbijedila približan iznos.

19 Komentari

 1. Živimo u dvadesetpetogodišnji vijeku. Rade li se
  projekti ukupnog uredjenja ulica : odvod
  površinskih voda i ostalih instalacija,
  javne rasvijete, trotoara itd.
  Nakon toga bi se u realnim financijskim
  uslovima i odgovarajućoj dinamici realizirala
  izgradnja ulica, djelova ulica, jednostavno
  rečeno putne infrakstuture gradskih i prigradskih
  naselja.
  Na kraju samo jedno pitanje, gdje idu pare od
  gradjevinskih dozvola i sto se ne naplaćuju
  fin. sredstva za izgrađene objekte bez dozvola?
  U kojem vijeku po ovim kriterijumima živimo.

 2. SVAKA ČAST SIPATE LI SIPATE, samo tamo gdje su vam rukovodioci partija i takozvani aktivisti za koje ni oni kući ne glasaju.
  Samo da znate ljudi koji su vam dali glas a koje nepoznajete ni vi opstinari, ni rukovodioci partija, ni aktivisti su napokon vidjeli da ipak radite za sebe i odredjenu skupinu vama interesantnih ljudi.
  PUT OKO ZELENIH ZGRADA, SKALE STO VISE NA MOJDESKI PUT, KORITO RJEKE, IGRSLISTE ZA DJECU NA GOMILI, POTEZ OD VILE DO MOSTA NA RJECI SUTORINI ITD ITD ITD.
  Vazno da vam presjednik mjesne zajednice uredjuje potez ispod svoje kuće, djeli poslove zanstlijske po sopstvenom nahođenju.
  Rezultati par tabli po Igalu i renovirana cenifa na Staro Banji.
  Da ste zdravo narod pamti !!!!!

  11
  7
 3. Zaista cijenimo sve do sada uradjeno sirom nase opstine!
  Ipak ulica Spasica i Masere je na par stotina metara a svojim izgledom predstavlja pravo ruglo grada…
  Kako je moguce da asfaltiranu ulicu Spasica i Masare prekopaju radi polaganja kablova za resort Lazure u Meljinama a zatim iskopani kanal zatrpaju betonom? Zaista nedopustivo…
  Ko prima te radove, pitamo se?

  10
  3
 4. Za pohvalu je što ovo ne rade pred izbora, jer je to bilo postalo pregadno. Možda bi trebalo u nekim naseljima uraditi i kanalizaciju, ako je nema, prije asfaltiranja, da ne bude ziheraški (jeftino, politički sigurno i ima šta da se vidi).

  14
 5. Vlastodrsci,turisicki radnici i ostali lezilebovici…podjite u najblizi evropski grad,pogledajte onda oko sebe pa se malo zapitajte.mozda nesto moze i da se primjeni,ukradite neku ideju,sretno

  8
  5
 6. Da li će nekad neko da uredi ulicu od Magistrale (od vrtnog centra) do firme CMC u Igalu, jer je opšti užas kako su pojedini vlasnici izbetonirali cestu ispred njihovih kuća, a pomenuta ulica je itekako opterećena, budući da se u njoj nalazi veći broj firmi?

  14
  4
 7. Ne morate na Toplu 3, sve nosite u Igalo,ionako sve tamo radite i koncerte ste prebacili iz Novog.,sve asfaltirate i betonirate po Igalu,setaliste,trotoari, postaje smjesno. Nikada vise glas ni mići ni katicu! Novljani vidite li sta rade?

  14
  8

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code