Početna Društvo Asfaltiran plato ispred crkve na Kruševicama

Asfaltiran plato ispred crkve na Kruševicama

16

Na Kruševicama je završeno asfaltiranje platoa ispred crkve Sv. Nikole i zgrade Mjesne zajednice, kao i sanacija najkritičnijih tačaka na putu prema tom selu, obavještavaju iz Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport Opštine Herceg Novi.

Posao je urađen zahvaljujući odličnoj saradnji opštinskog Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport, Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog, mjesne zajednice Kruševice, brojnih mještana, a uz značajnu pomoć lokalnih privrednika i preduzeća „Komunalno stambeno“.  Vrijedi posebno istaći napore mještana i privrednika, koji su sopstvenim snagama obnovili suvomeđe uz put.

Kako je kazao v.d. direktor Agencije za izgradnju i razvoj Boro Lučić, na ovom primjeru se jasno pokazalo koliko je važna dobra saradnja i komunikacija mještana, privrednika i lokalne uprave:

„To treba da bude osnov za realizaciju brojnih projekata koji su potrebni našem gradu, a posebno kada se radi o razvoju zaleđa. Hercegnovsko zaleđe ima ogroman potencijal, ali prvi preduslov da se on iskoristi je obezbijediti prilazne puteve. Zato će u narednom periodu uslijediti brojne manje akcije, poput ove, ali i ozbiljnije rekonstrukcije dionica puta, kako bi se poboljšala preglednost puta i bezbjednost učesnika u saobraćaju, a nadamo se i povećao broj onih koji posjećuju zaleđe“, zaključio je Lučić.

16 Komentari

 1. Hoce li neko od Krusevcana reci pravu istinu , ko finansira one silne medje po selu ? Vi to odlicno znate, a i dobro baratate telefonima. Jedini je problem javno se zahvaliti zemljacima ?

  5
  1
 2. Za početak dobro.Stanovnici Ratiševine očekuju da im se asfaltira,ili izbetonira put od Sky Sata,do Mijalovića.Put su lično finansirali vlasnici,na hiljade kvadrata zemlje su dali,Opština je put uknjižila,obeštetila nije vlasnike.Svakodnevno lome svoja auta,da dodju do kuća.

  10
 3. Bolje bi bilo da ste prosirili put do Vrbanja no sto ste asfaltirali parking ispred crkve. Vise bi ljudi izaslo na izlet na 1000m nadmorske visine , na zdravinu , no sto ce ih doc na kakav sprovod

  18
  8
  • Re:Novljanka:Draga novljanka,upravo su DPS-ovci privrednici koji su najvise ulozili u rekonstrukciju medja,puta i platoa.To su firme ” Kruso” i “Katunjanin. Pozdrav.

   17
   10

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code