Asfaltiranje kroz Kumbor, Baošiće, Đenoviće i Bijelu

Asfaltiranje kroz Kumbor, Baošiće, Đenoviće i Bijelu

3
Podijeli

asfaltiranje baosici 170616 2Zabrana izvođenja građevinskih radova počela je 15. juna. Međutim, pojedini građevinski radovi iziskuju produženje rokova, a takve je prirode i asfaltiranje dionica razrovanih zbog polaganja kolektoriskih cijevi.

Direktora Društva za izgradnju vodovodne i kanalizacione infrastrukture, Milorada Velaša pozvali smo u trenutku obilaženja priobalnog puta u Kumboru.

Picerija i restoran

– U Kumboru, Đenovićima i dijelu Baošića u toku su pripremne radnje za asfaltiranje, ali trenutno stanje je loše. Imam obećanje izvođača radova da će u ovih par dana biti završeno asfaltiranje – kazao je Velaš.

asfaltiranje baosici 170616 On je razočaran dosadašnjom dinamikom izvođenja radova, uprkos stalnoj urgenciji iz Opštine i nadzorne kompanije organa da se asfaltiranje završi do kraja sedmice. Do tada će biti obustava građevinskih radova na svim javnim površinama. Takođe je kazao da su pripremne radnje za asfaltiranje u Bijeloj završene i da je počelo nanošenje asfaltnog sloja.

Asfalitrana je dionica puta od bazena u Baošićima do nekadašnjeg PKB-ovog odmarališta, a vraćena je i ulična rasvjeta.

Predsjednik MZ Baošići, Mitar Krivokapić zadovoljan je što je taj posao konačno započeo i pozvao je sve mještane Baošića, kao i turiste da se strpe još nekoliko dana, dok se ne asfalita trasa.

3 Komentari

  1. Umjesto da neko podobro plati za ovu višegodišnju zajebanciju,
    sad će mo svi reć: Odlično! Bravo!
    A na kopanje u septembar,niko i ne misli.
    To se već podrazumjeva kao normalno!

Ostavite komentar

*

code