Početna Društvo Asfaltiranje pet dionica u Herceg Novom za 100 hiljada eura

Asfaltiranje pet dionica u Herceg Novom za 100 hiljada eura

11

Kotorskoj kompaniji Carinvest doo, Opština Herceg Novi isplatiće skoro 100 hiljada eura za asfaltiranje i sanaciju oštećenja na dijelovima nekoliko putnih pravaca u gradu. Ta kompanija izabrana je na opštinskom tenderu za posao na 5 putnih dionica.

Radovi bi u zavisnosti od obima trebalo da potraju od 7 dana do najviše mjesec. To je definisano kroz 4 ugovora koje je u ime Opštine potpisao predsjednik Stevan Katić, te izvršni direktor Carinvesta, Milan Carević.

Najskuplja će biti sanacija dijela puta Oblatno-Mardari, koja će koštati 29.567, 86 eura i trajati 15 dana.

Stotinjak eura manje, odnosno, 29.427,20 eura koštaće asfaltiranje od „Galeba“ do Novosadskog kao i sanacija oštećenja na putu od tvrđave Forte Mare do Bolnice Meljine. Predviđeni rok za taj posao je 10 dana.

Mjesec bi trebalo da traje asfaltiranje dionice puta u Srbini (Orlovina i Španjola), za što će lokalna uprava izdvojiti 18.488,80 eura.

„Najjeftinije“ će biti asfaltiranje ulice u Kamenarima, 13.922,26 eura, koje bi trebalo da potraje 7 dana.

Garantni rok na izvedene radove preciziran ugovorom je dvije godine.

Kako je ranije saopšteno iz lokalne uprave, asfaltiranje lokalnih putnih pravaca jedan je od prioriteta Opštine, a prema posljednjim najavama, aktuelna su pitanja uređenja puteva na Toploj III i Podima.

11 Komentari

 1. Da ima neko kome je stalo i ko vodi racuna, znali bi kad se rade takvi radovi, a ne pred samu sezonu i sezonu kisa. A kad cete gospodine Katicu, posto se do vas ne moze doci, asfaltirati najsiromasniju i najzapusteniju zajednicu u Opstini? Zeleniku? Punu rupa i polomljenog asfalta . Kojh ste toboze krpili a pola rupa i rupetina preskocili vasom krpljavinom. Jel tu je vazilo ono Eci peci pec… . Jadno , vidi se ko brine i ko je na celu Mjesne zajednice i kako nikoga bas nije briga

 2. Kad ste tako “vrijedni”oći vam iskočile viditeli kakav je trotoar u ulici Orijenskog Bataljona ka crvenom krstu.Da ikog ima kući to bi odavno bilo prioritet a ne već 20 god. niko se neokreće.

  9
  1
 3. To ce da se radi na pocetak sezone kad je trebalo ranije onda su zvali cecu da im uzme pare alo predsednici jeste li bili u zeleniku u kute sasovice pored reke se nwmoze ni traktorom proci od silnih rupa to gde vam treba to nesto i radite a zelenika zadnja eupa na svirali sramota

  12
  2
 4. Pa svaka cast za ovo.I dobro je doba godine.Izgleda da vas je ova kisa poremetila malo,alo nema veze.Poremecenost je vase srednje ime.U svemu.

  12
  1
 5. Od Galeba do Novosadski nek ima 200 metara i kosta 29.427.20 eura. To je po metru duznom otprilike 150€. Da nije malo mnogo to za 3 cm debelog asfalta?

  12
  1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code