Početna Društvo Asfaltiranje pet dionica u Herceg Novom za 100 hiljada eura

Asfaltiranje pet dionica u Herceg Novom za 100 hiljada eura

11

Kotorskoj kompaniji Carinvest doo, Opština Herceg Novi isplatiće skoro 100 hiljada eura za asfaltiranje i sanaciju oštećenja na dijelovima nekoliko putnih pravaca u gradu. Ta kompanija izabrana je na opštinskom tenderu za posao na 5 putnih dionica.

Radovi bi u zavisnosti od obima trebalo da potraju od 7 dana do najviše mjesec. To je definisano kroz 4 ugovora koje je u ime Opštine potpisao predsjednik Stevan Katić, te izvršni direktor Carinvesta, Milan Carević.

Najskuplja će biti sanacija dijela puta Oblatno-Mardari, koja će koštati 29.567, 86 eura i trajati 15 dana.

Stotinjak eura manje, odnosno, 29.427,20 eura koštaće asfaltiranje od „Galeba“ do Novosadskog kao i sanacija oštećenja na putu od tvrđave Forte Mare do Bolnice Meljine. Predviđeni rok za taj posao je 10 dana.

Mjesec bi trebalo da traje asfaltiranje dionice puta u Srbini (Orlovina i Španjola), za što će lokalna uprava izdvojiti 18.488,80 eura.

„Najjeftinije“ će biti asfaltiranje ulice u Kamenarima, 13.922,26 eura, koje bi trebalo da potraje 7 dana.

Garantni rok na izvedene radove preciziran ugovorom je dvije godine.

Kako je ranije saopšteno iz lokalne uprave, asfaltiranje lokalnih putnih pravaca jedan je od prioriteta Opštine, a prema posljednjim najavama, aktuelna su pitanja uređenja puteva na Toploj III i Podima.

11 Komentari

  1. Da ima neko kome je stalo i ko vodi racuna, znali bi kad se rade takvi radovi, a ne pred samu sezonu i sezonu kisa. A kad cete gospodine Katicu, posto se do vas ne moze doci, asfaltirati najsiromasniju i najzapusteniju zajednicu u Opstini? Zeleniku? Punu rupa i polomljenog asfalta . Kojh ste toboze krpili a pola rupa i rupetina preskocili vasom krpljavinom. Jel tu je vazilo ono Eci peci pec… . Jadno , vidi se ko brine i ko je na celu Mjesne zajednice i kako nikoga bas nije briga

  2. Kad ste tako “vrijedni”oći vam iskočile viditeli kakav je trotoar u ulici Orijenskog Bataljona ka crvenom krstu.Da ikog ima kući to bi odavno bilo prioritet a ne već 20 god. niko se neokreće.

  3. To ce da se radi na pocetak sezone kad je trebalo ranije onda su zvali cecu da im uzme pare alo predsednici jeste li bili u zeleniku u kute sasovice pored reke se nwmoze ni traktorom proci od silnih rupa to gde vam treba to nesto i radite a zelenika zadnja eupa na svirali sramota

  4. Pa svaka cast za ovo.I dobro je doba godine.Izgleda da vas je ova kisa poremetila malo,alo nema veze.Poremecenost je vase srednje ime.U svemu.

  5. Od Galeba do Novosadski nek ima 200 metara i kosta 29.427.20 eura. To je po metru duznom otprilike 150€. Da nije malo mnogo to za 3 cm debelog asfalta?

  6. Samo se asfaltira, nista drugo. Bez tendera i procedura. A asfalt se nabavlja od firme gradonacelnika budve 😎
    Kako dobro kombinuje DF

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code