Početna Društvo Asfaltiranje puta prema Kutima u narednih 15-ak dana

Asfaltiranje puta prema Kutima u narednih 15-ak dana

16

Oko 700 kvadratnih metara puta u Zelenici, od Džorovog mosta do izvorišta Opačica, biće asfaltirano u narednih 15ak dana, dok će drugi dio puta, od izvorišta prema Nakićenovićima biti urađen sljedeće godine, saopšteno je iz Press službe Opštine Herceg Novi.

Predsjednika Mjesne zajednice Zelenika-Kuti, Predraga Vujnovića i saradnike juče su posjetili potpredsjednik Miloš Konjević i menadžer Opštine Herceg Novi, Dragan Šimrak.

Po principu zajedničkog finansiranja Opštine i građana, dogovoreno je da ove godine bude urađen prvi dio puta, dok će drugi dio biti urađen sljedeće godine, istovremeno sa izgradnjom kolektora. Članovi Mjesne zajednice istakli su značaj proširenja i poboljšanja puta, izgradnje kolektora u preostalom dijelu, ali i očuvanja izvorišta Opačica. Do kraja ove sedmice uslijediće snimanje terena i procjena vrijednosti radova.

Konjević i Šimrak su naglasili da je jedan od primarnih ciljeva lokalne uprave poboljšanje lokalnih puteva, a učešće građana, mjesnih zajednica i donatora se već pokazalo kao odličan način da se u kratkom roku uradi mnogo.

 

16 Komentari

 1. Slušaj ti nešto: kad izgovoriš prezime Šimrak duboko se nakloni. I parti pomalo okle si došo jer da si naš znao bi da je ovo što pričaš nebuloza i šporkica prve vrste.

 2. pohvale za zajedničke akcije u kutima makar n kašikicu
  apel
  ne sfaltirajte put do opaacice,dok se ne odvede voda poslije bujice oko potoka cijevima u potok jer ce sfalt jos ako ne bude ivičnjaka i kanala začas nestati a time ce se obesmisliti uloga gradjana koji su dali nocav za dio ovog puta godinama pod vodom od tako važnog objekta za cijelu komunu

  10
  4
 3. Sve pohvale mjesnoj zajednici Kuti sto su se izborili. Borika imali te dje za 100 m puta od Šišteta do zelenih zgrada, ili nemozes od košarke?

  11
  5
 4. Stavite Milorada Nogulovica -cestitog i postenog kucanina za presjednika mjesne zajednice..S ovim sad nista ne ide..Asfaltira se put sadasnjem presjedniku do kuce a ostalima nista.tako je bilo i za rasvjetu.Izaberite Milorada covjeka iz naroda..

  16
  13
 5. Najgori dio puta od izvorista do Nakicenovica nece nikad asfaltirat a put do Dzorovoga mosta se asfaltira ponovo u zadnjih 8 godina!
  Dosta vise lopovluka!
  Ja kao mjestanin ne doniram vise ni centa jer novi asfalt nisam vidio pored svog imanja vec 20 godina a placam kao magarac sve komunalije!
  Sramota!

  18
  7
 6. A kada ćete da sredite onaj užasni dio uz PKB i vodovod? Jedino mjesto gdje može da se “normalno” uđe u Zeleniku. Povucite kolektor i napravite više put da ne lomimo auta!

  22
  2
  • pa prvo se mora kmetu od sela dovest put do kuce….a i do obalice dje inace niko ne zivi al ima neko par placeva da se prodaju…dobri moji zelenicani, birali ste pa sad gledajte

   19
   16
  • Da je srece ti bi odgovarao za govor mrznje bolidu.Ti sve Srbe nazivas cetnicima ,sram da te bude.Nego smo svoji na svome a ti mozes slobodno da ides okle si sljego irvascino.

   12
   2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code