Asfaltiranje u Bijeloj, pa u Đenovićima i Baošićima

Asfaltiranje u Bijeloj, pa u Đenovićima i Baošićima

4664
12
Podijeli

Na donjem putu kroz Bijelu, na dionici između hotela „Park“ i „Delfin“ u Bijeloj počelo je asfaltiranje. U proteklom periodu izvršeni su pripremni radovi, kako bi danas krenulo  nasipanje asfalta.

Radove su obišli potpredsjednik Opštine Dragan Janković i sekretar za komunalne djelatnosi i ekologiju Ilija Peulić. Potpredsjednik Janković istakao je da je uložen značajan napor na prevazilaženju problema kako bi asfaltiranje na rivijeri počelo, te izrazio zadovoljstvo što se u tome uspjelo.

Picerija i restoran

–     Na žalost nije prva godina da se ovo pitanje rješava neposredno pred sezonu, ali važno je da će posao biti završen prije najvećih gužvi i ostaje nada da se ovakve situacije neće javljati u godinama koje dolaze – kaže Janković.

U proteklom periodu asfaltom je presvučena i magistrala u Zelenici. Tokom narednih dana ekipe treba da završe posao u Bijeloj i presele se u Baošiće i Đenoviće, kako bi u što kraćem roku u ovim priobalnim mjestima bio postavljen prvi sloj asfalta.

Vrijednost ovih radova je oko 160 hiljada eura. Posao asfaltiranja dionica u čiji trup su postavljene vodovodne i kolektorske cijevi obavlja kompanija „Mehanizacija i programat“ AD Nikšić, na osnovu ugovora o cesiji koji su sklopili sa izvođačem, firmom „Celtikcioglu“ i Društvom za izgradnju vodovodjne i kanalizacione infrastrukture u opštini Herceg Novi, saopšteno je iz lokalne uprave.

12 Komentari

 1. Ne dirajte ništa u Djenoviće. Ostalo kako vidite, ali kod nas – ništa! Taman smo se navikli da vozimo džadom, tradicionalno, kao nekad, da progutamo malo tradicionalne prašine, a vi ćete to sad zasut modernim materijalima.

 2. U Bijeloj su u ulici od magistrale do Delfina samo betonirane rupe, i juce nisu stavili asfalta preko, znaci da nece?! Sta sa drugim dijelom, od skole do Baosica? Ili se u Bijeloj radi samo od Delfina do Parka gde Cedu treba?

 3. @ show mast go on ja ne vidim da je kanalizacija zavrsena znaci nije zavrsen projekat sve dok se ne pusti krak od meljina do kamenara.

  a mogli bi i popraviti onaj dio mafistrale u zelenici sto je dps asfaltirao da prodje Milo jer je asfalt propao vec na dva mijesta. i bilo bi lijepo da se okrpi ona rupetina kod tunela jer je ono katastrofa. poginuce neko sa motorom.

 4. Kad je neko naopak misli da su i svi drugi naopaki.Odnosi se na one negativce kojima nista ne vrijedi.Posebno ako im DPS i pozlati bolhe tudje g…o

  2
  6
 5. Prka, jesi dobio koji euro a? 😂Evo vam je dps zavrsio ono sto ste vi poceli prije 5 godina a trebali da zavrsite prije 3. Plakacemo mi za Drkom i Srkom vidim ja 😂

  7
  10

Ostavite komentar

*

code