Početna Sport Atraktivan tenis obilježio Prvi tenski turnir veterana Mimoza open 2018.

Atraktivan tenis obilježio Prvi tenski turnir veterana Mimoza open 2018.

0

Na Veteranskom turniru u tenisu 1. Mimoza open 2018, minulog vikenda na terenima Sportskog centra Igalo, sa atraktivnim mečevima već u grupnoj fazi, neizvjesnost do samog kraja, lokalni teniski virtuozi iskoristili su prednost domaćeg terena i trijumfovali.

Finale dubla u konkurenciji ispod 50 godina pripalo je Borisu Obradoviću i Dušanu Vukiću. Oni su u finalnom meču savladali par Stela Kosović i Đorđe Simanić rezultatom 9:1. U kategoriji dublova iznad 50 godina Nebojša Šćekić i Žare Vukotić nadigrali su  fenomenalni par Sreten Antunović i Brano Vlahović rezultatom 9:4.

Vremenski uslovi bili su neočekivano dobri, pa je takmičenje odigrano bez prekida. Turnir je okupio 28 takmičara iz  Crne Gore, Srbije, BiH, Rusije, Hrvatske, Engleske i Škotske, koji su durženje nakon partija nastavili u konobi Kantula.

U ime Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport Opštine Herceg Novi pehare za drugoplasirane uručio je sekretar Darko Klasić, dok je za pobjednike turnira, pehare i lutke mažuretke, kao asocijacije na mimozu, dodijelio u ime Opštine Herceg Novi, direktor Agencije za izgradnju i razvoj grada, Boro Lučić.

V.d. izvršnog direktora Sportskog centra Igalo, Radovan Ralević, je predstavnicima Opštine Herceg Novi uručio poklon pakete u znak zahvalnosti za podršku. On je, pak, od menadžera tenskog centra i suorganizatora turnira Dada Miletića dobio pehar, koji će ostati simbol prvog veteranskog turnira i početka nove tradicije.

Poklon karte za maskenbal u Institutu Igalo dobili su gosti iz Engleske i Škotske: Keith Hare Brownu Andy White i Mark Overton. Vukašinu Barjaktareviću uručen je poseban pehar za dugogodišnji doprinos na teniskim terenima Sportskog centra Igalo. Svi takmičari su dobili na poklon majice turnira.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code