Atraktivan tenis obilježio Prvi tenski turnir veterana Mimoza open 2018.

Atraktivan tenis obilježio Prvi tenski turnir veterana Mimoza open 2018.

0
Podijeli

Na Veteranskom turniru u tenisu 1. Mimoza open 2018, minulog vikenda na terenima Sportskog centra Igalo, sa atraktivnim mečevima već u grupnoj fazi, neizvjesnost do samog kraja, lokalni teniski virtuozi iskoristili su prednost domaćeg terena i trijumfovali.

Finale dubla u konkurenciji ispod 50 godina pripalo je Borisu Obradoviću i Dušanu Vukiću. Oni su u finalnom meču savladali par Stela Kosović i Đorđe Simanić rezultatom 9:1. U kategoriji dublova iznad 50 godina Nebojša Šćekić i Žare Vukotić nadigrali su  fenomenalni par Sreten Antunović i Brano Vlahović rezultatom 9:4.

Picerija i restoran

Vremenski uslovi bili su neočekivano dobri, pa je takmičenje odigrano bez prekida. Turnir je okupio 28 takmičara iz  Crne Gore, Srbije, BiH, Rusije, Hrvatske, Engleske i Škotske, koji su durženje nakon partija nastavili u konobi Kantula.

U ime Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport Opštine Herceg Novi pehare za drugoplasirane uručio je sekretar Darko Klasić, dok je za pobjednike turnira, pehare i lutke mažuretke, kao asocijacije na mimozu, dodijelio u ime Opštine Herceg Novi, direktor Agencije za izgradnju i razvoj grada, Boro Lučić.

V.d. izvršnog direktora Sportskog centra Igalo, Radovan Ralević, je predstavnicima Opštine Herceg Novi uručio poklon pakete u znak zahvalnosti za podršku. On je, pak, od menadžera tenskog centra i suorganizatora turnira Dada Miletića dobio pehar, koji će ostati simbol prvog veteranskog turnira i početka nove tradicije.

Poklon karte za maskenbal u Institutu Igalo dobili su gosti iz Engleske i Škotske: Keith Hare Brownu Andy White i Mark Overton. Vukašinu Barjaktareviću uručen je poseban pehar za dugogodišnji doprinos na teniskim terenima Sportskog centra Igalo. Svi takmičari su dobili na poklon majice turnira.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code